Aaron Sprint

Driven Redovisningsekonom till DRIV!

Är det dags att ta nästa kliv i don roll som Redovisningsekonom? Vill du arbeta i ett spännande och entreprenöriellt bolag? Då är du vår kandidat.

 

 

Om DRIV

Ekonomibyrån med det extra DRIVet. DRIV erbjuder sina kunder en anpassad helhelts lösning med allt från löpande bokföring och deklarationer till budget och optionsprogram. Dom arbetar helt digitalt och alltid till fastpris. Vår kund är en växande redovisningsbyrå som jobbar med Stockholm hetaste startups. Dom är lokaliserade i Centrala Stockholm.

 

 

Om rollen:

Som Redovisningsekonom hos DRIV har du en omväxlande och självständig roll. I rollen kommer du att vara ansvarig för redovisningsuppdrag där du handleder anställda, agerar rådgivare och bollblank åt DRIVs kunder, samt kvalitetssäkra arbetet. Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av:

 

• Löpande bokföring 

• Upprättande av månadsbokslut och årsbokslut

• Månatliga avstämningar 

• Rapportering till kund 

 

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt på DRIV.

 

 

Om dig:

Vi tror att du idag arbetar på byrå och vill ta nästa kliv i karriären. Du ser utvecklingsmöjligheter och räds inte för nya utmaningar. Det är meriterande om du har kandidatexamen inom ekonomi alternativt en YH-utbildning, men inget krav. Du har 2 års erfarenhet ifrån liknade roll och har koll på processerna kring årsbokslut. Meriterande om du arbetat i Fortnox och har goda kunskaper i Excel. Vidare söker vi dig som är öppen och kommunikativ, arbetar strukturerat och självständigt. Du är en person med DRIV!

 

 

Om Aaron Sprint

Aaron Sprint tillsammans med vår systerverksamhet, Sharp Recruitment & Consultants, är två av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden. Vilket är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax, Finance, & Life Science. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk.

 

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

 

Vi vill ständigt vara a jour och kunna erbjuda såväl seniora som juniora konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sin karriär. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.

 

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrica Appelqvist på +46703 365 925 eller maila fredrica.appelqvist@aaronsprint.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Aaron Sprint

Alla jobb hos Aaron Sprint

Liknande jobb Driven Redovisningsekonom till DRIV!