Wikan Personal

Underhållstekniker

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu en underhållstekniker till ett stort företag inom tillverkningsindustrin strax norr om Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär i huvudsak att serva, reparera och underhålla maskinparken. 

Arbetstiden är 2-skift.

Din bakgrund
Vi letar efter dig med erfarenhet från verkstadsindustrin eller som jobbat som bilmekaniker. Du är en teknisk person som gillar att laga, fixa och hitta lösningar för att hålla igång en maskinpark. Du är van att jobba självständigt under tidspress, men även tillsammans med andra. För att lyckas i tjänsten krävs att du är lite av en "tusenkonstnär" i verkstan. 
Det är positivt men inget krav om du har grundläggande kunskaper av plc-styrda produktionslinjer. 

Tjänsten är en hyrrekrytering till företaget där du första sex månaderna är anställd via Wikan personal för att sedan gå över till kunden.

Ansökningarna behandlas löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Ansöker gör du endast via vår hemsida www.wikan.se


Om du har några frågor så är du välkommen att ringa mig, Dan Samuelsson på telefon 044-590 65 01

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 3 timmar . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Underhållstekniker