Wikan Personal

Teknisk exportsäljare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en teknisk exportsäljare till Presona i Tomelilla.

Presona AB är en ledande global leverantör av komprimeringsutrustning för effektiv balning av de mest skiftande material, från papper och plast till hushålls- och verksamhetsavfall. Vårt produktsortiment omfattar också spillhanteringssystem för grafisk industri och pappers- och förpackningstillverkare samt sorteringsanläggningar för hushållssopor. Vi finns i Tomelilla och huserar i moderna och luftiga lokaler. Vi har ett effektivt produktionsflöde och samarbetar med etablerade underleverantörer för att säkerställa kvalitén i alla led. Vi har genom årens lopp levererat mer än 1000 installationer till mer än 60 länder och exportandelen ligger på ca 80%.

Dina arbetsuppgifter
På Presona får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en framtidsbransch! Att sälja högkvalitativa produkter och system inom återvinningsbranschen, med i princip hela världen som ditt arbetsområde.

Ditt fokus kommer i huvudsak att vara exportmarknaden, där vi säljer våra lösningar via distributörer och agenter. På våra hemmamarknader arbetar vi dock direkt mot slutkund. Uppgiften är att stötta, utveckla och motivera våra samarbetspartners med din expertkunskap. Du kommer att, med Tomelilla som bas, ingå i ett marknads- och projektteam som skräddarsyr system och lösningar beroende på kundens behov. Arbetet ställer stora krav på din förmåga att sätta dig in i, och förstå, kunders behov och processer för att kunna erbjuda den optimala lösningen till varje kund.

Din bakgrund
Vi tror att du har efarenhet inom försäljning av tekniska system. Du behärskar engelska i tal och skrift. Pratar du fler språk är det en stor merit.

Arbetet kräver att du är resultatorienterad, tekniskt intresserad, tålmodig, driven och van att ta initiativ. Du har lätt för att nätverka och skapa goda relationer, såväl externt som internt. Tjänsten innebär att du har ca 60-100 resdagar per år.

Detta är en rekrytering där Presona blir din arbetsgivare redan från start.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före 31/5.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Tomelilla . Publicerat : 19 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Teknisk exportsäljare