Wikan Personal

Snickare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Ett av våra kundföretag i Malmö expanderar och söker därför en ny kollega till sitt team. Framför sig har de flera projekt i södra SkåneDina arbetsuppgifter
Företaget erbjuder dig ett varierat jobb med frihet under ansvar. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra snickare. Tillsammans ansvarar ni för att arbetet utförs till kundens belåtenhet. Du kommer att arbeta med nyskapande av villor och renoveringar där du och ditt kunnande ligger i fokus.

Din bakgrund
Då du kommer att bli en del av ett medelstort företag,vill vi att du har några års arbetslivserfarenhet som snickare. Vi ser att du har yrkesbevis som snickare, och att du kan hantera handverktyg, du behärskar ritningsläsning mycket väl och har den erfarenheten som krävs för att kunna bygga en villa från ax till limpa.
Du behärskar Svenska språket flytande.

Som person är du självgående, initiativtagande och samarbetsvillig. Du har lätt till skratt och gillar att möta kunder. Att du har en hög servicenivå ser vi som en självklarhet.

Känner du dig lockad av att bli en del av företagets framtid? Välkommen med din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande. 

B-körkort är ett krav.
Omfattning: Heltid
Tjänsten är en visstidsanställning med stor chans till fast anställning för rätt person.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Snickare