Wikan Personal

Snickare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en snickare till vår kund i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär reparation och tillbyggnad av fastigheter i Kristianstads kommun med omnejd.

Din bakgrund
Du ska kunna arbeta självständigt och ha erfarenhet av diverse snickeriarbete, såsom renovering av fönster och kök. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; du är noggrann, strukturerad och effektiv. Du tycker om att ge service och att samarbeta med andra.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är långisktig. Den kommer att börja med en provanställning men om allt går bra är planen att tjänsten går över i en tillsvidareanställning.

Arbetet beräknas starta omgående. Sista ansökningsdag är den 30 juni men sök så snart du kan då vi använder löpande urval på den här tjänsten.

För mer info kontakta Dan Samuelsson på telefon 044-590 65 01

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på
www.wikan.se

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Snickare