Wikan Personal

Mobilkranförare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en erfaren mobilkranförare för arbete hos ett kundföretag i Nordväst Skåne

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att köra mobilkran/mobilkranbil på byggplatser och vid in- och utlastning av godstransporter. Har du samtidigt erfarenhet av tornkran och larvkran är det meriterande.

Arbete dagtid.

Din bakgrund
Du har förarbevis och yrkesbevis (BYN) för mobilkran eller förarbok med minst 2000 timmar registrerade i nutid. Du har körkort med CE eller C-behörighet och du behärskar även teleskoplastare.
Din erfarenhet av arbeten med ovan beskrivna uppgifter på olika arbetsplatser är god och du är van vid att sätta dig in i nya uppdrag inom ditt yrke. 
Du är en person som trivs i lagarbetet på arbetsplatsen som är bra på att kommunicera tydligt i det viktiga samspelet med övrig personal. Du behåller ditt lugn även i svårare och stressigare situationer.

Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Ansökningarna behandlas löpande så sök omgående.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 juni . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 13 juni


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Mobilkranförare