Wikan Personal

Miljösamordnare

Om oss
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industri och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 80 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Läs gärna mer på www.hassleholmmiljo.se

Vi söker nu dig som i tanke och handling vill vara med och påverka inom miljöfrågorna, enligt vår vision att vara "Motor och initiativtagare för Hässleholm och närregionens hållbara utveckling inom energi och miljöområdet".

Tjänsten som utgår ifrån avfallsanläggningen i Vankiva är utvecklande och varierande inom en spännande bransch med framtiden för sig!

Dina arbetsuppgifter
Som miljösamordnare arbetar du bland annat med följande uppgifter:
- Handhar övergripande tillståndsärende avseende miljöfrågor 
- Sköter kontakter med tillsynsmyndigheter i olika anmälnings- och incidentärende avseende miljö
- Har internkontroll på samtliga vattenströmmar inom området med särskilt fokus på att förbättra och vidareutveckla lakvattensystemet
- Tar fram egenkontrollprogram
- Har översyn på naturområdena i anslutning till produktionsområdena
- Projektledning i mindre projekt med miljöanknytning
- Upprätta dokument och handlingar för rutiner miljöarbetet på HKC
- Ansvarar för framtagandet av miljörapport för anläggningen
- Driver eller deltar med expertis inom miljöprojekt i andra delar av kommunkoncernen 
- Backup till miljösamordnare knutna till andra organisatoriska enheter på HMAB

Din bakgrund
Du som söker har flera års erfarenhet av miljöarbete och en akademisk utbildning inom miljö. För att klara tjänsten tror vi att du på något vis har hanterat myndighetskontakter, tillståndsansökningar, miljörapportering, har erfarenhet av liknande verksamhet/anläggning och/eller lakvatten, marksanering. 

Då tjänsten innebär mycket kontakter, såväl internt i driften som externt i form av exempelvis myndigheter, bör du vara en van nätverkare, samarbetsinriktad med stor social kompetens och skinn på näsan. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i engelska.

Tjänsten är på heltid. Tillträde snarast efter överenskommelse. Placering på HMAB:s anläggning i Vankiva.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (med policy om att tillämpa provanställning). 

Vi har löpande urval, där sista ansökningsdag är 2017-06-30. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se. 

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Hässleholm . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Miljösamordnare