Wikan Personal

Lantbruksmekaniker

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

På uppdrag från en av våra kunder söker vi nu en en kvalificerad Service/lantbruksmekaniker.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att Du är på vår verkstad eller ambulerar som servicetekniker ute på fältet för att felsöka, reparera och serva maskiner. Du kommer att jobba i Skåne. Utförande av servicearbeten och reparationer på jordbruksmaskiner både på fält och i verkstad. Montera extrautrustning på nya lantbruksmaskiner såsom specialanpassade kundanpassningar. Vara delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna och även vara med att skapa nya rutiner för att arbetet skall bli effektivt. Kvalitetssäkra "egen kontroll" på utförda arbeten.
Du skall vara van att självständigt planera och genomföra din arbetsdag/arbetsuppgifter.

Din bakgrund
Du har ett stort tekniskt intresse och gedigen erfarenhet från lantbruksmaskiner eller motsvarande. Erfarenhet från fältarbete och av el, teknik och hydraulik. Strukturerad, disciplinerad, effektiv och stresstålig är ord som stämmer in på dig. Du har ett engagerat och kundinriktat arbetssätt med ett förtroendeingivande uppträdande. Dataerfarenhet för dokumentation och felsökning. Körkort är ett krav. 
Erfarenhet av MF ses som en merit.

Urval görs löpande så sök omgående

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 juli . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Lantbruksmekaniker