Wikan Personal

Lagerarbetare

Om oss
LRS Industri AB (tidigare LRS Agri AB) har utvecklat och tillverkat originalinredningar sedan 70-talet. Både under eget varumärke och för DeLaval. Idag är vi en av norra Europas största leverantörer av djurstallsinredningar. Våra inredningar finns över hela Sverige och övriga norden. Med rötter och verksamhet i natursköna Ljusvattnet utanför Burträsk i Västerbotten, är vi en del av den jordbrukarkultur som vi betjänar.

Vi söker nu en Lagerarbetare.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Är du självgående, tar egna initiativ samt har erfarenhet av lagerarbete? Då är tjänsten som lagerarbetare hos vår kund något för dig. Tjänsten är på heltid och förväntas starta i mitten av Augusti. Din roll kommer till största delen innebära att arbeta med traditionella lageruppgifter så som plocka, packa och hålla ordning. Du som söker ska även vara ansvarstagande och har en hög servicekänsla och trivs med att arbeta i ett högt tempo. 

Arbetet sker dagtid.

Din bakgrund
Som person är du självgående, tar egna initiativ och är noggrann. Du är även utåtriktad och har en god känsla för service. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt men även i grupp och med övriga kollegor, vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Meriterande med truckkort.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se.
Sista ansökningsdag: 2017-08-06
För information: Maria Marklund 0910-77 09 84

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 augusti . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 20 juni


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Lagerarbetare