Wikan Personal

Kökschef

Om oss
Kristianstad Arena är Nordöstra Skånes största arena med en yta på totalt 21 000 kvadratmeter för arrangemang i olika storlekar. Den stora hallen kan varieras från en stor hall till motsvarande två fullmåttsplaner, i denna del genom för Kristianstad Arenabolag mellan 6-12 stora event om året. För konferenser och möten finns flera lokaler i olika storlekar. I arenan finns två restauranger (Arenarestaurangen och Stjärnrestaurangen), kiosker, barer och VIP-loger. Kristianstad Arenabolag AB arbetar i ett tätt samarbete med föreningen IFK Kristianstad som är majoritetsägare i bolaget. 

Vi söker nu en erfaren och kreativ Kökschef till Arenabolaget i Kristianstad!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med restaurangchefen och en annan kock att ha helhetsansvaret för lunchservering, konferenser och evenemang i varierande storlek. Köket och restaurangen arbetar tätt ihop. Vi erbjuder dig en varierad och utvecklande tjänst där du kommer att arbeta som kock i kombination med administrativa arbetsuppgifter såsom inköp, planering, bemanning i köket och framtagning av menyer. Helt enkelt att leda och utveckla vårt matkoncept!

Din bakgrund
Vi tror att du som söker har utbildning och flera års vana av arbete som kock. Du har erfarenhet av schemaläggning, inköp, planering och projekt. Vi ser det som väl meriterande om du arbetat med större evenemang. Vi ser gärna att du arbetat på olika orter och i olika länder. 

Vi söker dig som vill komma in i vårt drivna team och tillföra kreativitet och positiv energi! Vi älskar att jobba och det behöver du också göra. Våra gäster har höga förväntningar som vi försöker överträffa varje dag där ett bra lagarbete är en förutsättning för att lyckas. Vi ser gärna att du är lyhörd och har en hög yrkesstolthet som gör att du stolt står upp för maten vi lagar! För att passa in i vår grupp så krävs det att du har humor och kan bjuda på dig själv. Vidare är du flexibel, stresstålig och har bra ordningssinne. Du vill gärna "hugga in" där det behövs och är inte rädd för att ta disken!

Vi lägger stor vikt vid personligheten vid tillsättning av tjänsten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Arenabolaget. Du kommer till största delen att arbeta dagtid, men under våra evenemang arbetar du även kvällar och helger. 

Placeringsort är Kristianstad. 

Tillsättningen sker under hösten och urval sker löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 14 juli och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se
.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Kökschef