Wikan Personal

Butiksbiträde

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Karamelltåget i Skellefteå AB är ett litet aktiebolag med 4 anställda. Karamelltåget är lokalägt och startade i Skellefteå 1993. Det är en liten godisbutik med stort utbud av allt gott man kan önska. De har även ett stor sortiment på tobaksvaror och tidningar.

Karamelltåget i Skellefteå söker nu ett butiksbiträde för en deltid/heltidstjänst. Tjänsten innebär arbete dagtid/kvällstid och varannan helg enligt schema.

Dina arbetsuppgifter
Som butiksbiträde deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken.
Kassahantering, plocka upp varor, hjälpa till på lager, städning sköta en del administrativa uppgifter som tex inköp.

Din bakgrund
Vi söker nu en ny medarbetare till vår butik. Vi söker dig som trivs i serviceyrke med mycket kundkontakt, du är lojal och har vana att arbeta för ett mindre företag i servicebranschen, vara ansvarstagande i kundbemötande och framför allt ta hand om våra stamkunder och ge den bästa av service.

Att kunna hantera stress är ett plus då arbetet skiftar i intensitet. Arbetet innebär även dagligen tunga lyft vilket kräver god fysisk form.

För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel, tycka om att jobba i högt tempo och samtidigt vara företagets ansikte utåt. Du har en positiv inställning och har lust att bidra med ditt engagemang och en vilja att hugga i.

Vi söker dig som är driven, social och alltid sätter kunden i fokus. Du ska vara positiv, lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som mot medarbetare. 
Viktigt att du kan svenska språket i tal och skrift.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Wikan Personal.
Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

För information: Maria Marklund 0910-770984

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 20 juni


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Butiksbiträde