Veidekke Sverige

Arbetsledare till vår byggverksamhet

Vi söker nu fler medarbetare som vill vara med och bygga en bättre framtid för människor.

 

Arbetsuppgifter 
Som arbetsledare har du ett omväxlande och utmanande arbete där du tillsammans med Platschefen driver projekt. Dina största fokusområden ligger i ekonomi, planering, kvalitet samt arbetsmiljö och säkerhet. Det är viktigt att du har förståelse för alla led i produktionen och hur olika val i processen påverkar kostnaderna i stort. För att skapa framgångsrika projekt behövs det engagerade medarbetare som vill och vågar tänka annorlunda. En viktig del är ledarskapsfrågor, där du som arbetsledare tillsammans med platschefen kommer att ha en central roll när det kommer till att aktivt involvera medarbetarna.

 

Din bakgrund 
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande befattning inom byggproduktion.
Det är meriterande om du har en ingenjörsutbildning men vi ser gärna även ansökningar från dig med relevant yrkeserfarenhet.

 

Du som person
Du är en driven, initiativrik och kvalitetsmedveten person som kan motivera och engagera dina medarbetare. Du trivs med att arbeta i team och ser möjligheter med ett involverande arbetssätt. Vi på Veidekke tror på människors gemensamma förmåga där viljan till samarbete, att utveckla och vårda relationer och att i varje situation lösa problem är grunden till vår framgång. Det gör du med!

 

Vi erbjuder 
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Vi går kontinuerligt igenom ansökningarna, varmt välkommen in med din!

 

Om Veidekke
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa bättre resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi tror att människor kan åstadkomma mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 24,5 mdr NOK. I Sverige har vi ca 1500 anställda och en omsättning på ca 7,3 miljarder SEK (2015).

 

Är du redo för jobbet?

Louise Sandberg

0702-704278

 

 

Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 juni . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 18 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Veidekke Sverige

Alla jobb hos Veidekke Sverige

Liknande jobb Arbetsledare till vår byggverksamhet