Veidekke Sverige

Byggservice i Helsingborg söker ny Platschef

Arbetsplats

Solna

Företag

Veidekke Konsern

Ansökningsfrist

den 25 maj 2017

Arbetsuppgifter 

Du kommer att vara organisationens specialist inom redovisning och utgöra en viktig kugge i allt det utvecklings- och förbättringsarbete som drivs inom redovisnings- och rapporteringsområdet. Du har även operativ roll, då du stöttar i det som behövs inom redovisning, bokslut och rapportering. Att du är operativ kommer även att vara viktigt för att få en förståelse för flödena och därigenom kunna stötta övriga medarbetare i gruppen.

Din bakgrund 

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och har därefter en gedigen erfarenhet inom redovisning och rapportering. Du har kännedom om IFRS och koncernredovisning och har med framgång drivit interna utvecklingsprojekt inom redovisningsområdet. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av projektredovisning och Agresso.

Du som person 

I rollen som Redovisningsspecialist är det viktigt att vara en strukturerad och kvalitetsmedveten person som har såväl viljan som förmågan att dela med sig av sin kunskap. Du värderar ett gott samarbete med såväl dina kollegor som övriga kontaktytor i organisationen, samtidigt som du har förmågan att säga ifrån och ta egna beslut. Du är en uthållig person som orkar driva saker och ting vidare, även om du stöter på hinder längs med vägen.

Vi erbjuder 

Veidekke är en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka genom vårt involverande arbetssätt. Vi involverar våra medarbetare, kunder och leverantörer för att nå högre lönsamhet, bättre kvalitet, färre olyckor och stora tidsvinster samtidigt som vi har riktigt kul på jobbet. 

Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa bättre resultat.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Veidekke med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se
. Välkommen med din ansökan! 

Om Veidekke 

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 30 mdr NOK. Veidekke har funnits sedan 1936 och har aldrig gått med förlust. Vi har en stark företagskultur som bygger på tydliga värderingar (profesjonell, redelig, entusiastisk och grensesprengende) och tror på en hög grad av frihet under ansvar. Genom ett unikt program för personalägande, där alla erbjuds samma möjlighet, äger vi som arbetar inom Veidekke närmare 15 procent av företaget vilket skapar motivation och ger företaget en möjlighet att agera långsiktigt.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 21 timmar . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Veidekke Sverige

Alla jobb hos Veidekke Sverige

Liknande jobb Byggservice i Helsingborg söker ny Platschef