SYSAV

Maskinförare

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. Så lyder Sysavs vision. Fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är ledande inom hållbar avfallshantering i världen. Detta är något Sysav är stolta över och arbetet kräver engagemang i alla led. Sysav ser varje enskild medarbetare som en viktig del i denna strävan.

Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar på våra olika anläggningar och företaget omsätter cirka 850 miljoner kronor.

Avdelning Återvinningsanläggningar driver fem avfallsanläggningar med bland annat deponering, sortering, kompostering och omlastning av avfall. Avdelningen ansvarar också för våra 16 återvinningscentraler där hushållen lämnar återvinningsbart material och grovavfall. Återvinningscentralerna finns placerade i Sysavs fjorton ägarkommuner.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker en maskinförare till ett omväxlande och ansvarsfyllt arbete i ett dynamiskt arbetsteam på Lunds avfallsanläggning.

Som maskinförare svarar man för den dagliga driften på anläggningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat omlastning med hjullastare av produkter omfattat av producentansvar samt byte av container i utlastningen. I arbetet ingår också att, som vågoperatör, via dataterminal registrera tillfört avfall. Därutöver ingår diverse underhålls- och servicearbeten vid anläggningen. Även packning av containers, med hjullastare, på närliggande ÅVC kan förekomma säsongsvis.

 

Kvalifikationer
Som maskinförare så krävs B-körkort samt förarbevis/maskinförarutbildning för hjullastare. Tidigare erfarenheter från avfallshantering/behandling är meriterande.

 

Personliga egenskaper
Arbetet är självständigt och du förväntas ha en hög grad av ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har en hög teamkänsla, servicemedvetenhet och ett vänligt kundbemötande. Att du är noggrann och engagerad och har en förmåga att bidra till god gemenskap i en positiv och utvecklande atmosfär.

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker.

 

Arbetstid/varaktighet
Heltid/dagtid, tillsvidaretjänster och vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

Tillträdesdagar
Snarast

 

Placeringsort
Lunds avfallsanläggning

 

Kontaktperson
Frågor om tjänsterna besvaras av områdeschef Jens Lagström, 040-635 18 68, 
e-post: 
jens.lagstrom@sysav.se

 

Övrigt
Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.

 

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 50344, 202 13  Malmö, eller via nedanstående ansökningsformulär så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer, dock senast den 26 maj 2017.

 

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Lund . Publicerat : 15 maj


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Maskinförare