SYSAV

Åvc-arbetare

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. Så lyder Sysavs vision. Fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är ledande inom hållbar avfallshantering i världen. Detta är något Sysav är stolta över och arbetet kräver engagemang i alla led. Sysav ser varje enskild medarbetare som en viktig del i denna strävan.

Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar på våra olika anläggningar och företaget omsätter cirka 850 miljoner kronor.

Avdelning Återvinningsanläggningar omfattas av anläggningen på Spillepeng i Malmö samt ytterligare fyra moderna avfallsanläggningar, våganläggningar och omlastningsstationer. Inom avdelningen består den huvudsakliga verksamheten av sortering, kompostering, lagring, vattenrening, energiutvinning och omlastning. Dessutom ingår 16 återvinningscentraler för hushållens grovavfall. Genom att återvinna avfall bidrar Sysav till en hållbar avfallshantering.


Vi söker nu en medarbetare till vår återvinningscentral i Simrishamn.
 

Arbetsuppgifter
-Informera kunder i sorteringsfrågor
-Svara för drift, skötsel och renhållning av återvinningscentralen
-Agera kontaktperson gentemot entreprenörer
-Administrativa sysslor som statistik och beställningar
-Försäljning av plantjord mm. Kvalifikationer
Du ska ha lämplig gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens. Du bör ha erfarenhet från servicesektorn eller motsvarande.
Du har förmåga att både samarbeta i grupp och att ta ett individuellt ansvar.
Engagemang i miljöfrågor ses som en merit.
Personliga egenskaper vi efterfrågar är bland annat ordningssinne, pedagogisk läggning samt förmåga att behålla lugn i stressiga situationer.
Körkort och goda datorkunskaper erfordras. Förarbevis hjullastare är ett krav.Arbetstid/varaktighet
Heltid, tillsvidareanställningPlaceringsort
SimrishamnÖvrigt
Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.Upplysningar om tjänsten
Frågor om tjänsten kan ställas till områdeschef Anders Almqvist tfn 040-635 2618Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 50344, 202 13  Malmö, eller via nedanstående ansökningsformulär så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer, dock senast den 28 maj 2017.

 

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 maj . Arbetsort : Simrishamn . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Åvc-arbetare