Sveriges riksdag

Inredningsarkitekt

Att arbeta i Riksdagsförvaltningen innebär att verka i demokratins och ytterst i folkets tjänst. Vår uppgift är att skapa goda förutsättningar för att riksdagen ska uppfylla sina konstitutionella och demokratiska uppgifter samt sina internationella åtaganden. Enligt vår värdegrund ska arbetet bland annat kännetecknas av kvalitet, kompetens och engagemang. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare med öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

 

Riksdagsförvaltningen äger och förvaltar riksdagens hus som omfattar ca 155 000 m2 lokalyta. Fastighetsenheten har ett 30-tal medarbetare och ansvarar för drift och underhåll, projektering av ombyggnader, lokalplanering, projektledning samt riksdagens konst, möbler och inredning. Riksdagsförvaltningen har höga miljöambitioner och är certifierade enligt ISO 14 001. Anställningen är en tillsvidareanställning.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med två erfarna inredningsarkitekter arbeta i en omväxlande och spännande miljö med kulturhistoriskt värdefulla fastigheter. Det innebär bland annat att se till att riksdagens ledamöter, partikanslier och tjänstemän inom förvaltningen har en funktionell, ändamålsenlig och trivsam arbetsplats.

I arbetsuppgifterna ingår att göra funktionsstudier och skissarbeten, driva mindre och större inredningsprojekt, genomföra upphandlingar samt planera vård och underhåll av inredningen i riksdagens lokaler. Du kommer i hög grad samarbeta med övriga funktioner inom fastighetsenheten och Riksdagsförvaltningen. Du kommer även att delta i fastighetsenhetens verksamhetsplanering och utveckling av processer och verktyg.

 

Kvalifikationer

Du har avslutat din högskoleutbildning och arbetat några år, gärna i kulturhistoriska miljöer. Du bör ha arbetat något år med projektering av interiörer och ha utfört större inredningsuppdrag. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera med andra.

Ditt arbetssätt kännetecknas av lyhördhet, prestigelöshet och öppenhet och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska kunna utrycka dig väl i tal och skrift och ha förmåga att hantera flera uppdrag parallellt på ett strukturerat sätt. Du behärskar Officepaketet och har erfarenhet av arbete i Auto Cad, Illustrator, Photoshop, In Design, och gärna Revit.

Eftersom anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

 

Anställning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 2 juli 2017.

  

Kontaktpersoner

Slavica Mladenovic, sektionschef, 08-786 54 33

 

Fackliga företrädare

  • Christina Ribbhagen, Saco, 08-786 40 00
  • Ann-Charlotte Eklund, ST, 08-786 40 00
  • Lars Vestberg, Seko, 08-786 40 00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Sveriges riksdag

Alla jobb hos Sveriges riksdag

Liknande jobb Inredningsarkitekt