Skanska

Verksamhetsarkitekt Strategi och Utveckling - Stockholm, Göteborg

Är du lockad av den digitala resa som byggbranschen står inför och vill du följa med på den resan hos oss på Skanska? 
Då är den här rollen helt rätt för dig. Skanska står inför ständig utveckling mot en mer digitalt driven verksamhet. För att utveckla våra arbetssätt effektivt arbetar vi strukturerat med målbilder, målarkitektur och lösningsarkitektur för att omsätta komplexiteten som finns i både verksamheten och IT till effektiva lösningar. Skanska Sveriges affärsplan bygger på att möta kunden och skapa affärer, vi ska ha bästa medarbetarna och samtidigt operationell effektivitet där våra projekt uppnår världsklass. Då skapar vi vinst med värde. Vi har dessutom tuffa klimatmål där vi ska vara klimatneutrala per 2050. 

In din roll som verksamhetsarkitekt använder du arkitekturen som ett medel för att stötta och styra våra utvecklingsinitiativ.
Utvecklingsarbetet bygger på ett etablerat ramverk med tillhörande metoder och verktyg som i sin tur bidrar till effekterna i vår affärsplan. Du kommer att arbeta agilt med att styra och stötta utvecklingsarbetet från strategi till implementering med målarkitekturer som stöd. Detta gör du tillsammans med våra största och mest komplexa byggprojekt. Just nu jobbar vi nära Kungens kurva, Hisingsbron och Slussen. Du kommer att sitta på något av våra fina kontor i Stockholm eller Göteborg. Resor inom Sverige kan förekomma. 

Du har ett analytiskt tankesätt, helhetsperspektiv och har erfarenhet av produktens hela livscykel från idé till förvaltning 
Du har arbetat med verksamhetsarkitektur i stora komplexa företag. Som person är du riktigt bra på att förklara komplexa samband och dess konsekvenser för beslutsfattande personer. Du har en stark drivkraft och ett stort engagemang för utveckling och arkitektur. Du behärskar engelska i tal och skrift. 

Ansök idag – vi gör urval löpande! 
I din ansökan ska du bifoga ett personligt brev och CV. För att göra en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via mail. Har du några frågor kontakta rekryterande chef Annika Öhlund på 010-448 00 62. Sista dag att meddela oss ditt intresse är den 25 juni. 


Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Affärsutveckling/Verksamhetsutveckling

Plats

 SE-AB-Stockholm 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Annika Öhlund 010-448 00 62

Sista ansökningsdag: 2017-jun-25, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 36 minuter sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Verksamhetsarkitekt Strategi och Utveckling - Stockholm, Göteborg