Skanska

Utvecklingsledare Strategi och Utveckling - Göteborg, Stockholm, Malmö

Verksamhetsutveckling stödjer Skanska Sveriges ledning och verksamhet avseende strategi- och ledningsarbete, gemensamma arbetssätt samt styrning, mätning och uppföljning. Vi har bland annat ansvar för vårt ledningssystem Vårt sätt att arbeta, revisioner, samt våra arbetssätt och verktyg för affärsplanering och verksamhetsstyrning. 

Här får du chansen att driva en effektiv förvaltning av Skanska Sveriges ledningssystem 
Du kommer att vara både högt och lågt. Det innebär att du arbetar både administrativt och med utvecklingsarbete av innehåll i ledningssystemet och hur vi kan göra förvaltningen mer effektiv. I den här rollen arbetar du nära kollegor inom Verksamhetsutvecklingsgruppen och utåtriktat i ett stort nätverk av våra förbättringsledare i verksamheten. Tjänsten är ett vikariat på 1 år, med möjlighet till förlängning. Placeringsort är Göteborg, Stockholm eller Malmö. Resor inom Sverige kan förekomma.

 

Du trivs med att jobba med detaljer men kan också se vad som är bäst för helheten

För att lyckas i rollen sätter du användarens behov högt och skapar då ett tydligt ledningssystem för Skanska Sveriges alla medarbetare. Du har ett pedagogiskt sinne och fokus på skriftlig kommunikation och textbearbetning.  Du har en god social förmåga och trivs med att jobba i nätverk, skapa goda relationer och effektiva samarbeten. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av dokumenthantering, projektledning och att arbeta i Sharepoint. Du har god datorvana och kunskap i Office-paketet. 

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i 
Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.

 
Ansök idag – vi rekryterar löpande 
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. 
Har du några frågor? Sofia Finn, 010-448 68 28 eller Veronica Berggren 010-448 00 64 . Senaste dag att visa intresse är 2016-06-30. 

Välkommen till Skanska!

    

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Affärsutveckling/Verksamhetsutveckling

Plats

 SE-O-Göteborg 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Sofia Finn, 010-448 68 28

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg, Malmö, Stockholm . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Utvecklingsledare Strategi och Utveckling - Göteborg, Stockholm, Malmö