Skanska

Trainee till Skanska Öresund

Arbetsbeskrivning

 

Trainee till Skanska Öresund

 

Referensnummer: SKA0007WO

 

 

Beskrivning av tjänst

 

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har max 1 års arbetslivserfarenhet till vår traineetjänst. Under 18 månader kommer du att rotera bland våra team för att därefter arbeta i en för dig passande roll på Skanska Öresund i Malmö.

 

Våra projekt blir allt mer komplexa och behovet av medarbetare med en god förståelse för hela processen är avgörande.

 

Löpande under traineeperioden kommer du att fokusera på affärsutveckling med arbetsuppgifter inom tidiga skeden, analys, markköp och projektframtagande (ca 50%). Du kommer även att få prova på att arbeta med marknad och uthyrning, projektgenomförande, ekonomi och transaktion samt få utforma ett individuellt projekt.

 

Detta för att få en bra förståelse för hela vår värdekedja som utgörs av följande steg:

 

Projektidé/investering

Design/utformning

Byggnation/uthyrning

Förvaltning

Försäljning

 

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av att:

 

Genomföra analyser/utredningar av fastighetsmarknaden och av tänkbara framtida projektmöjligheter. Proaktivt och tillsammans med staden arbeta med stadsutveckling.

Delta på visningar och diskussioner om planlösningar och tekniska lösningar/förhandlingar med potentiella hyresgäster som söker nya kontorslokaler

Delta på möten med hyresgäster och andra intressenter, hålla en positiv dialog med dem som vi tecknat hyresavtal med, för att genomföra processen till deras inflyttning på bästa sätt.

Bistå i arbetet med att i lag med kollegor på entreprenadsidan och konsulter driva byggnationen framåt på ett optimalt sätt

 

Du kommer arbeta med uppgifter rörande byggteknik, ekonomi och juridik där stor del av fokus ligger på samarbeten med andra människor internt och externt. Planen är att du, när traineeperioden är avslutad, skall gå in i en för dig passande roll på Skanska Öresund. Målet är då att du ska ha en bra bild över hur vi bedriver vår verksamhet, för att kunna vara med och driva vår verksamhet vidare.

 

Förutom din chef kommer du att ha en mentor som kommer att kunna ge ett informellt stöd i din utveckling under traineeperioden.

 

Profil

 

Vi tror att du är nyexaminerad från en relevant högskoleutbildning och har arbetat i maximalt ett år efter studierna. Du är intresserad av projektutveckling och genomförande, arkitektur, affärer, fastighetsbranschen, och liknande.

 

Som person kan du se helheten i våra affärer, men även gå ner på djupet i detaljer. Du har en positiv inställning och stimuleras av problemlösning. Du är nyfiken, driven och arbetar proaktivt och strukturerat. Du är duktig på och tycker om att samarbeta med andra människor. Att aktivt söka kunskap samtidigt som du drivs av din personliga utveckling är ett arbetssätt vi strävar efter inom Skanska.

 

Du kommer att jobba i en grupp med kompetenta, engagerade och positiva personer med finansiell-, bygg-, ingenjörs-, och marknadsbakgrund. Att du är en lagspelare är av största vikt då vårt arbetssätt bygger på samarbete i olika, flexibla gruppkonstellationer.

 

 

Ansökan

 

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 28 maj 2017.

 

För mer information, kontakta Anna Björklund, Affärsutvecklingschef Malmö, anna.i.bjorklund@skanska.se, tel:010-448 33 90.

 

Vi söker också en trainee till vår verksamhet i Stockholm. Läs mer på referensnummer SKA007WQ - Trainee till Skanska Fastigheter Stockholm

 

 

 

Skanska Kommersiell Utveckling Norden har i uppdrag att initiera, utveckla och sälja fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus i Norden. Vår spetskompetens är att identifiera rätt lägen och skapa en god arbetsmiljö som stimulerar företag och bidrar till deras framgång. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras största och viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare. Våra drygt 100 medarbetare är verksamma i sex regioner; Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.

 

 

 

Jobb Projektutveckling (infrastructure, commercial, residential)

Plats SE-M-Malmö

Organisation Skanska Öresund AB

Arbetstid Heltid

Anställningsstatus Tillsvidare

 

Kontaktinformation

Anna Björklund, tel:010-448 33 90

Sista ansökningsdag: 2017-maj-28, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 4 maj


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Trainee till Skanska Öresund