Skanska

Servicemedarbetare Skanska Maskin - Jönköping

Det går bra för Skanska Maskin, nu behöver vi förstärka oss ytterligare med en person till vårt team på ställning- och bodavdelningen i Jönköping. I din roll kommer du ansvara för att kunder bemöts med utmärkt service. Ditt arbete kommer främst innebära service, reparation och underhåll. 

I rollen ingår dessutom:
• Mottagning av ställning från kund 
• Rengöring av material och besiktning av ställningar 
• Göra funktionskontroll och enklare reparationer av bodar och ställningsmaterial

Vi erbjuder ett arbete i en internationell koncern som präglas av glädje, öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå. 

Driven och serviceinriktad kollega 

God kännedom om bodar eller ställningar är en merit, men inte avgörande. Det är mer viktigt att du kan ta i och få saker gjorda. Som person är du glad, ordningsam och har en allmänt positiv inställning. Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder. Något vi arbetar hårt för är att vid varje leverans ge det lilla extra till våra kunder, därför ser vi att du är engagerad och driven. Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar där ena av dem är ”vid kundens sida”.

Körkortsklass B är ett krav. Ytterligare körkortsklasser eller övriga behörigheter, ex truckkort är en merit. 

Ansök idag eller senast 30 augusti 

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev, sista ansökningsdag är den 30 augusti 2017. Vi gör löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Jan Abrahamsson, 010-4494067. Du kan också kontakta Niklas Koch som har stor erfarenhet av både Bodar och Ställningsmaterial, 010-4486652. 

Välkommen med din ansökan! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Hantverkare/yrkesarbetare/operatörer

Plats

 SE-Jönköping 

Organisation

 Skanska Maskin AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Jan Abrahamsson, 010-4494067

Sista ansökningsdag: 2017-aug-30, 23.59.00 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Servicemedarbetare Skanska Maskin - Jönköping