Skanska

Reparatör Skanska Maskin Etablering – Upplands Väsby

Vi stärker upp och söker nu reparatör till vårt kundcenter i Upplands Väsby. Arbetet går ut på att underhålla och reparera bodar, vagnar, containrar samt tillbehör i eller utanför verkstad. Vi ser gärna en variation av sökande då mångfald är naturligt och nödvändigt för Skanska.

Du trivs med variation och tycker om praktiskt arbete

Vi letar efter dig som gillar att jobba med lite av allt möjligt, samt förstår vikten av kundens helhetsintryck på det vi levererar med fokus på säkerhet, kvalitet och miljö. Att arbeta efter rutiner kommer naturligt för dig, du tycker om att ta ansvar för ditt arbete och har en positiv inställning till att arbeta både självständigt och i grupp. Dina arbetsuppgifter kommer att kunna variera inom avdelningen.

Vi ser gärna att du har erfarenheter från bygg, fastighetssektorn eller liknande. B-körkort är ett krav, truckkort ses som en merit.

Ansök idag eller senast 9 juli

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta gärna Michael Fagerstam, rekryterande chef på 010 - 448 25 40. Ansöker gör du genom att följa länken som tar dig till vårt rekryteringssystem.

Välkommen till Skanska!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Hantverkare/yrkesarbetare/operatörer

Plats

 SE-AB-Upplands Väsby 

Organisation

 Skanska Maskin AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Michael Fagerstam, 010 - 448 25 40

Sista ansökningsdag: 2017-jul-09, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 juli . Arbetsort : Upplands VÄsby . Publicerat : 12 juni


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Reparatör Skanska Maskin Etablering – Upplands Väsby