Skanska

Rekryteringsspecialist till Skanska Linköping/Uppsala

Rekryteringsgruppen är en specialistgrupp inom HR som stöttar flertalet verksamheter i Skanska Sverige. Vårt uppdrag är att förse verksamheterna med rätt medarbetare på rätt plats samt att säkerställa en kvalitativ och enhetlig rekryteringsprocess. Totalt är vi ca 16 medarbetare i gruppen och vi är lokaliserade i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi har ett stort rekryteringsbehov i vår verksamhetsgren Väg och Anläggning i Mellansverige och vill nu utöka gruppen med en kollega som kommer att vara placerad i Linköping alternativt Uppsala. Regionen spänner över ett område från Dalarna ner till Östergötland. 

Tjänsten är en visstidsanställning under perioden september 2017- juni 2018. 

Ansvar för hela processen, från kravprofil till referenstagning 

Som rekryterare hos oss stöttar du i hela eller delar av operativa rekryteringsuppdrag i samverkan med HR-partner och rekryterande chef i verksamheten. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 
• Kravprofilstagning och utformning/publicering av annonser 
• Urval 
• Telefonintervjuer 
• Proaktiv sökning av kandidater i vår CV-databas samt andra kanaler som t ex LinkedIn 
• Koordinering och bokning av intervjuer med rekryterade chef 
• Genomförande av djupintervjuer (beteendebaserad intervjumetodik) 
• Referenstagning 

Du kommer att ha mycket kontakter, både internt och externt. 
Resor inom geografin förekommer, och du kommer också att få tillbringa några dagar i Stockholm för att lära känna dina kollegor här och få en introduktion. 
  
Rekrytering med både bredd och djup 

Du kommer att ansvara för tillsättningen av ett stort antal olika roller där många av befattningarna innebär ledaransvar. 

Därför letar vi efter dig som har några års erfarenhet av att självständigt driva hela rekryteringsprocesser och har eftergymnasial utbildning med anknytning till HR-området. 

Du har goda kunskaper, både skriftligt och muntligt, i både engelska och svenska. Du har god datorvana och gärna erfarenhet av något större rekryteringsverktyg. Har du dessutom tidigare arbetat med personlighets- och färdighetstester är detta också en fördel. 

Som person är du serviceinriktad, värderar kundrelationen högt och har en professionell inställning. Din förmåga att prioritera är viktig då du har flera uppdrag på gång parallellt och ofta med korta deadlines. 

Du har lätt för att ta kontakt med människor och har förmågan att skapa förtroende. Ditt arbete kan ofta vara av konfidentiell natur och därför ser vi att du har en hög integritet i dessa frågor. Då du träffar många kandidater, kunder och leverantörer är det viktigt att du i dessa situationer representerar Skanska på ett sätt som är förenligt med våra värderingar och företagsmål. 

Sök senast den 20 augusti! 

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kenneth Rud, rekryteringsspecialist, på 010-448 77 44. 
Kenneth är på semester 15/7 till 14/8. 

Välkommen med din ansökan! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Personal/HR

Plats

 SE-E-Linköping SE-C-Uppsala

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tidsbegränsad

 Kontaktinformation

Kenneth Rud, 010-448 77 44

Sista ansökningsdag: 2017-aug-20, 23.59.00 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 22 timmar . Arbetsort : Linköping, Uppsala . Publicerat : 7 juli

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Rekryteringsspecialist till Skanska Linköping/Uppsala