Skanska

Projektledare till BoKlok, Mälardalen Nord (Enköping)

Projektledare till BoKlok, Mälardalen Nord (Enköping) 

Referensnummer: 56900002B 

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning. BoKlok har drygt 350 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

 

Är du en erfaren, driven och självständig projektledare redo för nya utmaningar? Värdesätter du goda värderingar och vill leda team med olika kompetenser i ett prestigelöst företag med snabba beslutsvägar? Då är detta tjänsten för dig! 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare i BoKlok ansvarar du för att driva och koordinera bostadsprojekt inom ditt marknadsområde. Du ansvarar för att driva projektet från detaljplan, säljstart och bygglov och genom hela processen fram till slutbesiktning och till att kunden flyttar in. Under hela projektets gång bär du ansvar för projektets ekonomi, tidplan och hanterar kontakten med myndigheter. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna i projektteamet som består av en kundansvarig, en produktionschef och en projektledare för efterservice. Du rapporterar till affärschefen.

 

Utbildning/Erfarenhet

- Ingenjörsutbildning inom bygg- eller samhällsplanering eller motsvarande
- Cirka 5 års erfarenhet av projektledning 
- Erfarenhet av projektekonomi
- Erfarenhet av teamledning
- Goda kunskaper i myndighetskrav, samhällsplanering och byggregler
- Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i engelska. 

Vi söker dig som har en väl utvecklad social förmåga och trivs i samspelet med både interna och externa aktörer. Som person är du strukturerad, driven och självständig. Det är mycket viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära nytt samtidigt som du coachar och delar med dig av dina erfarenheter till övriga kollegor.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. För frågor, vänligen kontakta Josefin Chapovalova på telefon 076-000 11 97. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

   

 

Jobb

 Projektledning

Plats

 SE-C-Enköping 

Organisation

 BoKlok Housing AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Josefin Chapovalova, 076-000 11 97

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Enköping . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare till BoKlok, Mälardalen Nord (Enköping)