Skanska

Projektingenjör Skanska IME - Gävle / Borlänge

Vill du vara med och bygga, ett sovringsverk till en gruva, världens största testlabb för kabel, en ny rökgasrening, en kartongfabrik eller varför inte ett nytt mega datacenter? Vi på Skanska IME genomför branschens mest spännande byggprojekt. 

Skanska IME, Industri, Miljö, Energi, utför byggprojekt hos industrikunder – främst i Norra Sverige. 

Vi söker nu en Projektingenjör med placering i Gävle alternativt Borlänge. 

Gillar du att vara spindeln i nätet? 

Som projektingenjör är du en av oss i projektgruppen. Du kommer att ha nära samarbete med projektchefen och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. 

• Tidplanering 
• Inköpsarbete 
• Kontraktsadministration 
• Ekonomistyrning 
• Kalkylering 
• Budgetarbete 
• Projekteringssamordning 

Ditt arbetsområde sträcker sig inom IMEs hela verksamhet i Norrland. Dock med huvudområde Gävleborg – Dalarna. Resor i tjänsten är vanligt förekommande. 

Har du ett öga för detaljer och gillar ordning och reda? 

Vi söker dig som har högskoleingenjörsutbildning samt minst 5 års erfarenhet från byggbranschen. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i större projekt 

Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann och ordningssam och gillar ekonomistyrning, samt trivs med att jobba självständigt och att fatta egna beslut. 

Rollen kräver att du har en god prioriteringsförmåga eftersom du kommer att arbeta mot mål på såväl lång som på kort sikt. Du trivs med att vara en del i ett större team. 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. 

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m. 

Ansök redan idag 

Eller senast 2017-06-30 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Silfvernagel, distriktschef telefon 010-448 85 65. 

Välkommen till Skanska!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Produktion

Plats

 SE-X-Gävle SE-W-Borlänge

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Fredrik Silfvernagel, 010-448 85 65

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Borlänge, Gävle . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Skanska IME - Gävle / Borlänge