Skanska

Projektingenjör Skanska Direkt - Stockholm

Skanska Direkt är Skanskas specialister på uppdrag och mindre projekt, det kan vara allt från mindre nybyggnad till ombyggnadsprojekt eller rena byggserviceuppdrag.


Eftersom projekten är av mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande – ingen dag är den andra lik och du arbetar sällan längre än några månader med samma projekt.


Du är en nyckelperson som ser till att allt flyter


Som projektingenjör är du en av oss i projektgruppen. Du kommer att ha nära samarbete med projektchefen och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Rollen har många kontaktytor, både med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer och underentreprenörer.


Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.:


• Kalkylarbete 
• Projekt- och tidplanering 
• Inköps- och logistikarbete 
• Kvalitetsarbete 
• Kontraktsadministration och ansvar för relationshandlingar 
• Upprättande av projektspecifika avtal 
• Ekonomistyrning och fakturahantering


Det krävs starkt engagemang av dig för ett lyckat slutresultat. För att undvika att problem dyker upp är det viktigt med god planering och struktur. Oförutsedda saker kan dock hända och som projektingenjör måste du kunna fatta snabba beslut och vara en problemlösare.


Vi söker dig som har en byggrelaterad utbildning. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från byggbranschen eller motsvarande.


Sök senast 25:e juni!


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten kontakta gärna Per Henriksson, Projektchef tel: 010 – 448 03 56 .

 
Vi ser fram emot din ansökan!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Projektingenjörer

Plats

 SE-AB-Stockholm 

Organisation

 Skanska Direkt AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Per Henriksson, Projektchef tel: 010 – 448 03 56 .

Sista ansökningsdag: 2017-jun-25, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Skanska Direkt - Stockholm