Skanska

Projektchef Grundläggning Syd - Göteborg

Arbetsbeskrivning

 

Projektchef Grundläggning Syd - Göteborg

 

Referensnummer: 73300002L

 

 

Projektchef Grundläggning Syd – Göteborg

 

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning, betongpålning och spännarmering.

 

Som projektchef är du både ledare och bidrar till goda affärer

 

Att arbeta som projektchef hos oss är en utvecklande roll. Du har ett övergripande ansvar för att driva och utveckla dina projekt från start till avslut och överlämnande. Du ansvarar för både de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls. Vidare ansvarar du för att utveckla relationer med dina kunder och bidra till nya affärer. Givetvis är du inte ensam om att bidra till projektens framgång men ditt arbete lägger grunden för övriga medarbetare då det är du som sätter mål för tidsplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion.

 

Är du byggingenjör och erfaren ledare?

 

Vi ser gärna att du är högskole-/civilingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. Du har erfarenhet av rollen som ledare samt ett genuint intresse för att motivera och utveckla alla medarbetare.

 

Distrikt Syd sitter organisatoriskt på Skanskas Göteborgskontor men har verksamhet över ett större geografiskt område i södra Sverige. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

 

Ansök senast den 31 maj

 

Ansök med ditt CV och personliga brev. Vid frågor kontakta Patrik Andersson, Distriktschef Grundläggning Syd 010-448 74 85 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

 

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

 

 

Jobb Ledarskap/management

Plats SE-O-Göteborg

Organisation SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid Heltid

Anställningsstatus Tillsvidare

 

Kontaktinformation

Patrik Andersson, Distriktschef: 010-448 74 85

Sista ansökningsdag: 2017-maj-31, 23.59.00

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Grundläggning Syd - Göteborg