Skanska

Produktionschef Väg och Anläggning - Mora

Du är trygg i ditt arbete och söker nya utmaningar

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. 
Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen, Sörmland, och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas omsätta ca 900 miljoner kr 2017 och ha ca 255 medarbetare (125 YA/135 Tjm).

Vi söker en erfaren produktionschef till vår verksamhet i Dalarna med arbetsområde i och omkring Mora. 

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som produktions-/platschef inom Väg och anläggning. Du är dig trygg i din yrkesroll. Du söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. 
Arbetet består av att leda vår produktion mot uppsatta mål med fokus på bl a arbetsmiljö, kvalitet och lönsamhet. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. 

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. 

Dagliga resor till och från arbetet förekommer. 

Tillträde så snart som möjligt. 

Ansök idag 

eller senast 2017-06-25 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. 
Har du frågor? Kontakta Ulf Bjuhr, Projektchef 010-448 91 01 eller Torbjörn Karlsson, HR Partner 010-448 14 97 

Välkommen med din ansökan!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Arbetsledning

Plats

 SE-W-Mora 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Ulf Bjuhr, Projektchef: 010-448 91 01

Sista ansökningsdag: 2017-jun-25, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 3 timmar . Arbetsort : Mora . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och Anläggning - Mora