Skanska

Produktionschef Skanska Direkt - Uppsala

Som produktionschef är du huvudansvarig för produktionen i ett projekt. Du leder teamet på arbetsplatsen och ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten.


Du ansvarar för produktionsplaneringen och har även ett övergripande ansvar för ekonomistyrningen i produktionen. En viktig del i rollen handlar om att utveckla medarbetarna i produktionen genom att till exempel hålla utvecklingssamtal med yrkesarbetarna.


Du är van vid samordning och har koll på ekonomi


Vi söker dig som har drivit eget byggföretag med egna anställda och är van vid att leda och samordna grupper. Alternativt har du erfarenhet av att driva egna projekt och trivs med lite mindre uppdrag, i storleken upp till 20 miljoner.


Då ekonomi är viktig del i denna roll, bör du ha en ekonomisk förståelse och kan se de ekonomiska konsekvenserna av dina beslut.


Vi önskar din ansökan så snart som möjligt!


Ansök så snart som möjligt, men senast den 25 juni. Då vi läser ansökningarna löpande kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rolf Sundström, Distriktschef tel: 010 – 448 07 05.


Välkommen till Skanska! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Produktion

Plats

 SE-C-Uppsala 

Organisation

 Skanska Direkt AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Rolf Sundström, Distriktschef tel: 010 – 448 07 05.

Sista ansökningsdag: 2017-jun-25, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 35 minuter sedan . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Skanska Direkt - Uppsala