Skanska

Operations Manager in the Building business stream Skanska Sweden

Skanska Maskin erbjuder ett helhetsansvar för etableringen av byggarbetsplatser. Vi hyr ut maskiner och utrustning samt är servicepartner genom hela projektet. I vårt sortiment finns allt från kranar och gröna bodar till säkra verktyg, el, värme med mera.

Är du en självständig och professionell hantverkare?

Vi söker nu en person som kommer trivas som bodmontör till vårt kundcenter i Upplands Väsby. Vi ser gärna en variation av sökande då mångfald är naturligt och nödvändigt för Skanska.

I arbetsuppgifterna ingår det att etablera bodar på byggarbetsplatser och kunna utföra snickerier och VA-anslutningar, utrusta och serva bodar och vagnar inför samt efter leverans. Du blir lite av en allt-i-allo och ingår i en liten grupp av erfaren personal som alltid finns till hands. Det är en fördel att du också ta egna initiativ, allt för att skapa en effektiv, säker och grön arbetsplats.

Hur gör du för att komma fram till kreativa lösningar?

Erfarenhet av likande arbetsuppgifter är ett krav för denna tjänst, med tyngdpunkt på bredd inom bygg och vana att jobba ute hos kund. Vi lägger stor vikt vid att du är en person som trivs med att arbeta i lag. Du är en problemlösare på hög nivå som trivs med ett högt tempo. Du gillar att ha många olika kontakter i ditt arbete och ser alltid kundens intresse.

B-körkort är ett krav.

Ansök idag eller senast 14 augusti

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta gärna Michael Fagerstam, rekryterande chef på 010 - 448 25 40. Ansöker gör du genom att följa länken som tar dig till vårt rekryteringssystem. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen till Skanska!

 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Hantverkare/yrkesarbetare/operatörer

Plats

 SE-AB-Upplands Väsby 

Organisation

 Skanska Maskin AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Michael Fagerstam, 010 - 448 25 40

Sista ansökningsdag: 2017-aug-14, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Operations Manager in the Building business stream Skanska Sweden