Skanska

Krossmaskinist/ Hjullastarförare Bergmaterial - Syd

Skanska Asfalt och Betong AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av regionerna Bergmaterial, Asfalt, Betong och Infraservice samt Skanska Maskin. 

Region Bergmaterial har ca 310 anställda och är landets största leverantör av bergmaterialprodukter. Vi har verksamhet över hela landet i form av täkter, terminaler och entreprenader. Region Bergmaterial är en specialiserad verksamhet med funktionsområden inom Marknad, Försäljning, Produktion och Maskin/Teknik.
 

Till Bergmaterials mobila krossverksamhet i södra Sverige söker vi nu 

Kommunikativ och lösningsorienterad Krossmaskinist/Hjullastarförare 

För dig som Krossmaskinist/Hjullastarförare kommer arbetet att innebära frihet under stort eget ansvar och du får möjlighet till utveckling genom att lära dig mer om produktion av stenmaterial. Du är en viktig medarbetare för oss. Du kommer att tillhöra någon av våra mobila produktionsanläggningar. Arbetsfältet är södra Sverige, i dagsläget framförallt i väst. 

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära: 

  • Lastning och undanbärning från mobil krossanläggning
  • Genomföra reparationsarbeten av krossanläggning och maskiner vid både haveri och planerad service
  • Förflytta stenmaterial samt kontroll av kvalité
  • Planering och regelbunden uppföljning av produktion
  • Aktivt och engagerat delta i vårt kontinuerliga förbättringsarbete

Vi har en varierande produktion där arbetstiden kräver en viss flexibilitet med tidiga morgnar och sena kvällar. 

Du är utåtriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande! 

Vi tror att du som söker är utåtriktad och har lätt för att kommunicera då det är mycket kontakter med uppdragsgivare och medarbetare. Du är engagerad och försöker alltid hitta de bästa lösningarna vid produktion och förebyggande underhåll. Du arbetar självständigt och tar ett stort eget ansvar samtidigt som det är viktigt att du är social och kan samarbeta. Erfarenhet från bergmaterialbranschen är meriterande likaså fordonsteknisk utbildning. 

Yrkesbevis för lastmaskin och B körkort är ett krav för denna tjänst. Arbetet kräver vidare att du är stresstålig, noggrann och ansvarsfull. Yrkesbevis för grävmaskin är meriterande. 

Anställningen är tillsvidare med lön enligt kollektivavtal. 

Ansök senast 25 juni eller varför inte redan idag! 

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev. 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Kron, tfn 010-449 05 45. 

Välkommen till Skanska!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Hantverkare/yrkesarbetare/operatörer

Plats

 SE-O-Skövde 

Organisation

 Skanska Asfalt och Betong AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Rekryterande chef - Jonas Kron, 010 4490545

Sista ansökningsdag: 2017-jun-25, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 36 minuter sedan . Arbetsort : Skövde . Publicerat : 7 juni


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Krossmaskinist/ Hjullastarförare Bergmaterial - Syd