Skanska

Kategoriinköpare Glasfasader Inköp - Göteborg

Vår specialiserade inköpsorganisation arbetar med att vässa kompetensen för att samordna inköp som låter byggprojekten fokusera på kärnverksamheten, minskar kostnaderna och möter Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik. 

I den rollen får du chansen att påverka Skanskas affärer i tidiga skeden 
Du arbetar som teknisk expert och konsult i Skanskas större projekt. Ditt uppdrag är att bidra med kompetens och att genomföra professionella upphandlingar i syfte att säkerställa marknadens mest konkurrenskraftiga entreprenader avseende glas- och metallfasader.

Du kommer arbeta strategiskt där du är med och utvecklar Skanskas inköpsprocesser genom att kostnadseffektivisera och rationalisera. Du är en del i ett team med tekniskt hög kompetens och många har jobbat länge på Skanska. Inköp är väletablerat i linjen och det är en stor efterfrågan på det vi gör. Vi har roligt ihop och stöttar varandra trots att vi arbetar i olika regioner och driver våra egna projekt. Du kommer att vara stationerad på vårt fina kontor i Göteborg. Arbetet innebär resor, huvudsakligen inom Sverige. 

För att lyckas i rollen har du ett stort tekniskt intresse för metall och glasfasader 
Vi söker dig med teknisk högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 
Du har gedigen erfarenhet inom området glas och glasfasader och har tidigare arbetet med t.ex. inköp, säljarbete eller projektledning. Du har god kunskap, förståelse och erfarenhet av byggbranschen. Du är självgående, ska kunna få en uppgift, läsa in dig på den, förstå innehållet och sen agera på det. Det är ett självständigt arbete och du behöver därför våga ta egna initiativ och vara påhittig och idérik. Du kommer att ha många kontaktytor och behöver därför behärska svenska och engelska i tal och skrift. 

Ansök idag – vi rekryterar löpande 
Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta rekryterande chef Jonas Celander på 010-448 17 65. Sista ansökningsdag är 2017-06-30. 

 

 

 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Inköp

Plats

 SE-O-Göteborg 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Jonas Celander 010-448 17 65

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kategoriinköpare Glasfasader Inköp - Göteborg