Skanska

Kategoriansvarig Facility Management, Marknad, Kommunikation och El Inköp - Stockholm, Göteborg

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik. 

En dag på jobbet 
Du har inget schema för din dag. Du hanterar många avtal vilket innebär varierande dagar. Tjänsten är strategisk och avtalen är långsiktiga men vardagen kan vara mer operativ. Inom Facility Management jobbar du bl.a. med avtal avseende våra större kontor och våra projekt där du ansvarar för övergripande strategier, upphandling, konsolidering och utvecklingsfrågor. Du arbetar även med marknad och kommunikation gällande upphandlingar, avtalshantering och kontraktsutveckling. Du kan sitta i Stockholm eller Göteborg. Du kommer att resa inom Sverige och ibland inom norden och Europa. 

Vi söker dig som är kan lyssna av läget och anpassa dig efter det 
För att lyckas behöver du ha ett entreprenörsinne, du är driven och har ett stort intresse för inköpsprocessen. Du har erfarenhet att hantera elavtal och känner till lagar och krav för att göra detta. Du tycker om och är bra på att förhandla. Du är lyhörd och har en känsla för affären och samarbetar på ett bra sätt med både interna och externa kunder. Du kommer att ingå i ett team men du gillar att jobba självständigt. Du är trygg i dig själv och kan fatta egna beslut som driver ditt arbete framåt. 

Erfarenhet som du behöver: 

• Ekonomisk högskoleutbildning alternativt byggteknisk högskoleutbildning eller motsvarande 
• Flera års erfarenhet av arbete med strategiska inköpsprocesser och erfarenhet av större upphandlingar inom FM eller Indirekt inköp 
• Internationella upphandlingar/inköp 
• Goda kunskaper i MS Office 
• Behärska svenska och engelska i både tal och skrift 


Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i 
Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet. Vill du hänga med på vår resa? 

Ansök idag – vi gör urval löpande! 
Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Johansson på tel 010-448 41 93. Sista ansökningsdag är 2017-06-30. 

Välkommen till Skanska!

  

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Inköp

Plats

 SE-AB-Stockholm 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Jan Johansson 010-448 41 93

Sista ansökningsdag: 2017-jun-25, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg, Stockholm . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kategoriansvarig Facility Management, Marknad, Kommunikation och El Inköp - Stockholm, Göteborg