Skanska

Kalkylator Infraservice Försäljning - Jönköping/Kristianstad/Lund

Kalkylator Infraservice Försäljning - Jönköping/Kristianstad/Lund 

Referensnummer: 26600001C 

 

Skanska Asfalt och Betong är ett av Sveriges ledande företag inom asfalt, betong, bergmaterial, drift och underhåll av vägar samt maskinuthyrning. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

 

Infraservice utför drift- och underhåll av Sveriges vägnät, brounderhåll, trafikanordningar samt mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 90 medarbetare över hela landet.

 

Infraservice försäljningsavdelning bevakar marknaden och säkerställer anbudsförfarandet inom de geografier där verksamheten finns.

 

Nu behöver vi förstärka försäljningsavdelningen inom Infraservice Syd och Väst och söker därför en

 

Utåtriktad kalkylator med stort intresse för siffror!

 

Du kommer arbeta som kalkylator inom försäljning vilket i stort innebär att du löpande bevakar marknaden och befintliga anbud samt tar fram kalkyler inför anbud vi lämnar. Du kommer också göra analyser kring hur den faktiska produktionen har fungerat och lyckats i förhållande till kalkylen.

 

Nätverkande och relationsbyggande internt i Skanska med framför allt produktionsavdelningen samt med externa kunder är en viktig del av rollen.

 

Du är med fördel placerad på något av våra kontor i Jönköping, Kristianstad eller Lund och kommer rapportera till områdeschef Försäljning. Resor i tjänsten förekommer.

 

Att räkna på projekt är din passion!

 

Du är en strukturerad, analytisk och noggrann person med bra samarbetsförmåga och god social kompetens. Ditt sifferintresse är stort och du kan mycket om Excel och hur man använder det som ett effektivt verktyg i arbetet.

 

Du har också:

  • Högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi, matematik eller motsvarande erfarenhet
  • Förståelse för sambandet mellan kalkyl och produktion
  • Mycket goda IT-kunskaper och gedigen erfarenhet av Office-programmen, framförallt Excel
  • Bra språkkunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från produktion, t.ex. som arbetsledare samt erfarenhet av program inom kalkyl och projektekonomi. Vi önskar att du har ett intresse för eller erfarenhet av samverkansprojekt och partnering.

 

Ansök senast 25 juni – eller varför inte redan i dag?

Du ansöker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev.

 

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Jacob Wallentin på 010-448 66 32 eller HR Partner Anna Berg på 010-449 00 96.


Välkommen till Skanska!

 

 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Anbud/anbudsstyrning/projektering/kalkyl

Plats

 SE-Jönköping SE-M-Kristianstad, SE-M-Lund

Organisation

 Skanska Asfalt och Betong AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Rekryterande chef Jacob Wallentin, 010-448 66 32

Sista ansökningsdag: 2017-jun-25, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 36 minuter sedan . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylator Infraservice Försäljning - Jönköping/Kristianstad/Lund