Skanska

Erfaren produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm

Arbetsbeskrivning

 

Erfaren produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm

 

Referensnummer: 71300001S

 

 

Erfaren produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm

 

Vill du vara med och leda Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska.

 

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi på Väg och Anläggning i Stockholm har många spännande projekt framför oss och söker nu en produktionschef med stor produktionskunskap till ett av våra markdistrikt som främst verkar i centrala Stockholm.

 

Brinner du för produktionen och vill stå med en fot i gropen?

 

Som produktionschef på Skanska är du en nyckelperson för våra projekt. Du bygger och leder teamet på arbetsplatsen, ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll.

Distriktet i fråga jobbar med interna samt externa projekt i Stockholmsområdet och har totalt 35 medarbetare. Det finns en stark känsla av engagemang och laganda i distriktet vilket har bidragit mycket till dess framgång.

 

Detta är en unik roll för dig som vill axla ett större ansvar och samtidigt ha en fot kvar i produktionen.

 

Är du driven, engagerad och målmedveten?

 

Har du dessutom byggteknisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet av produktionsledning inom markentreprenader så är du den vi söker! Vi ser att du är en riktig produktionsprofil med stort intresse för själva produktionen. Som person ser du möjligheter där andra ser problem och affärsmässighet, ansvarstagande och resultatfokus är självklarheter för dig i ditt arbete.

Du är en ledare som trivs med att arbeta som ett lag på arbetsplatsen och har drivkraften att alltid vilja göra arbetet med bästa möjliga produktivitet och hög kvalitet. Skanska strävar efter ökad mångfald och välkomnar kvinnor och personer med annan bakgrund än svensk bland de sökande.

 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande.

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

 

Ansök redan idag

 

Eller senast den 30 maj 2017 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Vi rekryterar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Garpsäter, distriktschef: 010-448 71 59.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

 

 

 

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

 

 

Jobb Produktion

Plats SE-Stockholm

Organisation SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid Heltid

Anställningsstatus Tillsvidare

 

Kontaktinformation

Daniel Garpsäter, distriktschef: 010-448 71 59

Sista ansökningsdag: 2017-maj-30, 23.59.00

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Erfaren produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm