Skanska

Arbetsledare Infrastruktur - Göteborg

Du planerar, styr och leder den dagliga produktionen med t.ex schakter, fyllningar, ledningsläggningar, vägbyggnationer samt trafikomläggningar. Arbetet innebär att dagligen styra och hantera maskiner, personal och UE. 

Du gillar att vara en del av en grupp där problem löses med lika delar erfarenhet och nytänkande. Det är såväl gruppens sammansättning som individernas prestationer som ger resultat, man är ett team – i medgång såväl som i motgång. 

Förutom ovanstående söker vi dig som dessutom gillar och får energi av att leda de som är nyare och mindre erfarna i yrket. De är ivriga att ta del av dina kunskaper! Vi värdesätter vad du kan bidra med din erfarenhet och nya idéer till våra projekt – tillsammans utvecklar vi varandra och branschen!

Gruppen och gemenskapen är det viktigaste 

Du som passar som arbetsledare hos oss är en lugn och positiv person. Med ett tydligt ledarskap har lätt för att få med dig medarbetarna och få dem att arbeta mot gemensamma mål. Planering och struktur tillhör dina styrkor och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus. 

Du har också: 
• Byggteknisk examen eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen 
• Minst 3 års erfarenhet som arbetsledare, gärna med inriktning mark
• Goda språkkunskaper i svenska 

Anmäl ditt intresse idag eller senast 20 augusti 

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Henrik Nilsson på 010-448 42 80 eller HR-Partner Camilla Arnkil 010-448 41 20. Under vecka 28-31 kommer vi inte att vara nåbara pga. semester.

Välkommen med din ansökan! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Övriga verksamheter

Plats

 SE-O-Göteborg 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Henrik Nilsson på 010-448 42 80

Sista ansökningsdag: 2017-aug-20, 23.59.00 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 juli

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Infrastruktur - Göteborg