Skanska

Arbetsledare Grundläggning - Göteborg

Arbetsbeskrivning

 

Arbetsledare Grundläggning - Göteborg

 

Referensnummer: 73300002P

 

 

Vi söker nu erfarna arbetsledare som vill vara delaktiga i att skapa Göteborgs framtid!

 

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning, betongpålning och spännarmering. Det händer mycket i Göteborgsregionen och vi står inför några av våra största infrastrukturprojekt med stor påverkan för vårt framtida samhälle.

 

Du är en trygg ledare som gillar ordning och reda

 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för en friktionsfri produktion. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Du gillar utmaningar och är engagerad i ditt arbete

 

Vi söker dig som har en byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen i form av arbetsledare. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att finna de rätta lösningarna i projekten. Ekonomisk styrning är en viktig del i arbetet, vilket gör att det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av det.

 

Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Det är viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare. Som ledare på Skanska har möjlighet att forma din utveckling, du har också en nyckelroll och vi ser till att du får stöd i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och dig, vi jobbar säkert eller inte alls.

 

Ansök redan idag eller senast 31 maj

 

Men senast 31 maj genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Patrik Andersson, Distriktschef 010-448 74 85 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

 

 

Jobb Arbetsledning

Plats SE-O-Göteborg

Organisation SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid Heltid

Anställningsstatus Tillsvidare

 

Kontaktinformation

Patrik Andersson, Distriktschef Syd: 010-448 74 85

Sista ansökningsdag: 2017-maj-31, 23.59.00

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Grundläggning - Göteborg