Skanska

Affärsutvecklare till BoKlok i Västra Götaland

Arbetsbeskrivning 

Affärsutvecklare till BoKlok i Västra Götaland 

Referensnummer: 569000026 

 

Affärsutvecklare till BoKlok i Västra Götaland

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning. BoKlok har drygt 320 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.

 

 

Beskrivning av tjänst 
I din roll som Affärsutvecklare arbetar du tidigt i värdekedjan genom att säkerställa en landbank som möjliggör framtida projekt. Du initierar affärer och genomför dessa efter godkända investeringsbeslut. All förvärv av mark sker för BoKloks givna produkter enligt vårt koncept som innehåller enfamiljshus och flerfamiljshus. Våra kloka hem efterfrågas av både beslutsfattare och kunder och det är därför viktigt att du har båda perspektiven i det tidiga skedet. Du arbetar över ett geografiskt område som innefattar hela Västra Götalandsregionen och är placerad Trollhättan. Du rapporterar till Affärschefen för marknadsområdet. 

Profil 
Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning i bagaget kombinerat med minst 5 års relevant erfarenhet. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i marknadsområdet och är väl insatt i kommunala systemet med politiker och tjänstemän. Du har mycket god förmåga att driva planprocesser kombinerat med en god förmåga att sälja in BoKlok.  

Ansökan
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

   

 

Jobb

 Affärsutveckling/Verksamhetsutveckling

Plats

 SE-O-Trollhättan 

Organisation

 BOKLOK HOUSING AB

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Christer Gunnarsson, +46 10 44 84 628

Sista ansökningsdag: 2017-maj-31, 23.59.00

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Trollhättan . Publicerat : 4 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare till BoKlok i Västra Götaland