Skanska

Affärsutvecklare till BoKlok i Örebro

Referensnummer: 369000019 

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning. BoKlok har drygt 350 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.


 

Beskrivning av tjänst

I din roll som Affärsutvecklare arbetar du tidigt i värdekedjan genom att säkerställa en landbank som möjliggör framtida projekt. Du initierar affärer och genomför dessa efter godkända investeringsbeslut. Förvärv av mark sker framförallt till BoKloks givna produkter som innehåller enfamiljshus och flerfamiljshus. Våra kloka hem efterfrågas av både beslutsfattare och kunder och det är därför viktigt att du har båda perspektiven i det tidiga skedet. Du arbetar över ett geografiskt område som innefattar Örebro, Västerås och Eskilstuna. Tillsammans med dina kolleger säkerställer ni att våra marknadsområden har en kontinuerlig pipeline av nya projekt.

 

Profil

Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning i bagaget kombinerat med minst 5 års relevant erfarenhet. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i marknadsområdet och är väl insatt i kommunala systemet med politiker och tjänstemän. Du har mycket god förmåga att driva planprocesser kombinerat med en god förmåga att sälja in BoKlok. 

 

Du kommer att rapportera till chefen för affärsutveckling i Stockholm.

 

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Ansökan lämnas via Randstads hemsida. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta

Gabrielle Peteri på telefonnummer 073-34 34 141.

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

   

 

Jobb

 Affärsutveckling/Verksamhetsutveckling

Plats

 SE-T-Örebro 

Organisation

 BoKlok Housing AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Gabrielle Peteri 073-34 34 141

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare till BoKlok i Örebro