Skanska

Affärschef till Nacka

Arbetsbeskrivning 

Affärschef till Nacka 

Referensnummer: 66200000I 

 

 

BoKlok söker Affärschef till Nacka

 

BoKlok är Skanskas och IKEAS gemensamma varumärke som vänder sig till dom många människorna genom att erbjuda kloka bostäder – för människor som vill bo bra i ett eget hem, och ändå ha pengar över till annat. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling, tillverkning i fabrik, projektutveckling och byggnation, försäljning och  kundrelationerna efter inflytt. Vår huvudmarknad är i Sverige och vi har också verksamhet i Finland och Norge. I BoKloks produktfamilj ingår enfamiljs- och flerfamiljsbostäder i trä, som huvudsakligen byggs i fabrik som volymelement. BoKlok har vuxit med 30% de senaste tre åren och idag arbetar ca 350 personer heltid med BoKlok.

 

Beskrivning av tjänsten

Du ansvarar för att, tillsammans med affärsutvecklingsfunktionen, säkerställa att det finns projekt med godkänd detaljplan som årligen kan säljstartas enligt uppsatta mål. Du är chef för det lokala BoKlok-kontoret med ett tiotal anställda; projektledare, produktionschefer, efterserviceresurser och säljare.

 

I din roll som Affärschef för Stockholm Öst ansvarar du för att tillsammans med dina medarbetare i marknadsområdet bedriva lönsam BoKlok verksamhet som resulterar i nöjda kunder. Geografin innefattar östliga kommuner i Stockholmsområdet, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. 

 

Profil

Som person är du starkt affärs- och resultatorienterad. Du är trygg med din egen kompetens och van att vara framgångsrik i affärer. Ett redan upparbetat nätverk av kommunkontakter är en fördel.

 

Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning i bagaget kombinerat med minst 10 års relevant erfarenhet. Erfarenhet av personalledning är meriterande.

 

Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i marknadsområdet och är väl insatt i projektutvecklingsprocessen och arbete på arbetsplats. Du har god förmåga att resursplanera och driva din grupp mot uppsatta mål kombinerat med en god förmåga att sälja in BoKlok till olika befattningshavare.

 

Du kommer att rapportera till chefen för Projekt. 

Placeringsort för tjänsten är Nacka.

 

Ansökan

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. För mer frågor om tjänsten kontakta Sara Erman, 010-448 13 83

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

 

   

 

Jobb

 Affärsutveckling/Verksamhetsutveckling

Plats

 SE-AB-Stockholm 

Organisation

 BOKLOK HOUSING AB

Arbetstid

 Heltid

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Sara Erman, Chef för Projekt, 010-448 13 83

Sista ansökningsdag: 2017-maj-31, 23.59.00

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 april

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärschef till Nacka