Placera Personal AB

Webmaster till Oriflame

Oriflame är ett internationellt skönhetsföretag som grundades redan 1967 av två bröder och deras vän. Idag har företaget över 3,6 miljoner
oberoende Oriflamekonsulenter som marknadsför deras breda produktutbud av innovativa, svenska skönhetsprodukter inspirerade av naturen i 60 länder. Företaget omsätter över 1,5 miljarder euro om året och är sedan 2004 noterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange. Oriflame erbjuder människor världen över en världsledande affärsmöjlighet att nå sina drömmar genom vårt unika affärskoncept - tjäna pengar idag och uppfyll dina drömmar imorgon™. Respekt för medmänniskor och natur är en viktig del av företagets kultur. Oriflame stödjer ett flertal välgörenhetsorganisationer världen över och är bland annat medgrundare av World Childhood Foundation.

Tjänsten
Vi söker för ett vikariat till Oriflame en Webmaster som kommer att täcka upp för en tjänstledighet under ett år med start i mitten av augusti. Du blir direktanställd av Oriflame och kommer att tillhöra Scandinavia Marketing Team. Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för alla webbplatser och sociala medier i Skandinavien. Du ansvarar också för att innehållsplaneringen sker i linje med lokala initiativ och centrala riktlinjer.

Arbetsuppgifter
I rollen som Webmaster för Skandinavien har du bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Publicering - ansvarig för genomförande av huvudplaneringen
 • Kvalitetssäkring - se till att den svenska och norska webbplatsen håller hög kvalitet vad gäller innehåll, funktionalitet och navigering
 • E-postmarknadsföring – ansvarig för planering och genomförande utifrån försäljningsmål och kommunikationsplan
 • Stötta marknadsteamets digitala content coordinator i arbetet med sociala medier
 • Projektledning och implementering av nya funktionaliteter
 • Uppföljning och rapportering av statistik gällande webbplats och e-postutskick
 • Främja det interna samarbetet mellan olika avdelningar

Kvalifikationer
För att passa i rollen ser vi följande bakgrund som lämplig:

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet som webmaster eller liknande
 • Erfarenhet av att arbeta med CMS (Content Management System), meriterande är erfarenhet av Sitecore
 • Erfarenhet av projektledning
 • Grundläggande html-kunskap
 • Grundläggande SEO-kunskap
 • Erfarenhet av arbete i Photoshop och Indesign är meriterande
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift, meriterande om du även har norskakunskaper

Personlighet
För att passa i denna tjänst krävs det att du är lösningsorienterad, kommunikativ och strukturerad. Du har lätt att samarbeta och driver gärna flera projekt samtidigt. Du är organiserad i ditt arbete och har lätt för att både arbeta och vara kreativ under hög arbetsbelastning och med korta deadlines. Vidare är du som person positiv, serviceminded och förändringsbenägen med en entusiastisk inställning.

Låter tjänsten intressant? Skicka gärna din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Placera Personal som rekryteringspartner
Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.


Arbetstid/Varaktighet
Heltid, kontorstider / Start mitten av augusti - 1 år framåt / Vikariat / Direktanställning hos Oriflame

Lön/Förmåner
Enligt överenskommelse

Ansök nu!

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Placera Personal AB

Alla jobb hos Placera Personal AB

Liknande jobb Webmaster till Oriflame