Placera Personal AB

Teknisk support / dispatcher till Becton Dickinson

Företaget
Becton Dickinson (BD) har sitt nordiska huvudkontor i Marievik i Stockholm. De sitter i nya och fräscha lokaler med utsikt över vattnet. På kontoret arbetar idag 120 anställda, fördelade över olika affärsområden. Becton Dickinson AB har dotterbolag i Danmark, Finland och Norge. De har sitt centrallager i Belgien där det mesta av distributionen utgår i från. På huvudkontoret i Stockholm finns utöver sälj- och marknadsavdelningen också en gemensam kundservice, IT, HR samt ekonomiavdelning. Till deras techical service team söker de nu en kollega som kommer arbeta i teknisk support/dispatcher roll.

Tjänsten
Som tekniks support / dispatcher kommer du arbeta tätt tillsammans med en kollega i samma roll. Ni har daglig kontakt med kunder och servicetekniker via mail och telefon. Kunderna består mestadels av sjukhus, landsting och privatkliniker, som behöver hjälp med sina sjukinstrument. Din uppgift blir sedan att boka in servicetekniker som åker och hjälper kunden med deras problem. Andra arbetsuppgifter utöver detta är bland annat att ta emot ordrar, stötta upp säljteamet med vissa uppgifter, inventering av lager, telefonsupport samt uppdatering kring olika kontrakt. Tjänsten har under många år tillhört Becton Dickinsons kontor i England men ska nu flyttas till deras svenska kontor som ligger i Marievik, Stockholm. Du får därför möjligheten att vara med från början och utveckla denna roll tillsammans med dina kollegor. Under introduktionen kommer det förekomma en eller ett par resor till kontoret i England för att du ska få en så pass bra förståelse och introduktion av rollen som möjligt. Tjänsten är en så kallad Hyr-köpsrekrytering, där du initialt kommer att anställas som konsult via Placera Personal med ambitionen att, efter 6 mån, gå över i en fast anställning hos vår kund.

 Kvalifikationer
För denna roll söker vi dig som har följande bakgrund

• Du har erfarenhet av en liknande roll
• Du är en duktig koordinator
• Du har god systemvana
• Du är bekväm i officepaketet, främst i word och Excel
• Du talar och skirver engelska och svenska flytande, då det krävs i tjänsten
• Meriterande om du talar och skriver Danska eller Norska
• Meriterande om du har erfarenhet av Salesforce

Personlighet
Vi söker dig som är serviceinriktad, orädd och driven. Du trivs i en miljö där det händer mycket, har en god kommunikativ förmåga samt gillar att ha många processer igång. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och bidrar med en positiv attityd.

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.


Arbetstid/Varaktighet
Heltid (37,5 h/v) Start: Enligt ök, gärna omgående. Hyr-köpsrekrytering, där du initialt kommer att anställas som konsult via Placera Personal med ambitionen att, efter 6 mån, gå över i en fast anställning hos vår kund. Placering: Marievik, Liljeholmen

Lön/Förmåner
Enligt ök.

Ansök nu!

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juni


Senaste jobben från Placera Personal AB

Alla jobb hos Placera Personal AB

Liknande jobb Teknisk support / dispatcher till Becton Dickinson