Placera Personal AB

samordnare inom information & hållbarhet till Green Landscaping

Företag
Green Landscaping är Sveriges ledande företag på att skapa och sköta utomhusmiljöer på samtliga nivåer och tider på året. De förädlar utemiljöer genom att bygga och sköta dem enligt deras gröna ideal. De arbetar med allt ifrån markanläggning, grönytor, träd- och skogsvård till sport- och fritidsanläggningar, gator och vägar och vintertidens snö- och halkbekämpning. Totalt antal anställda i hela koncernen är cirka 400 personer och till deras Stockholmskontor söker de nu en samordnare inom hållbarhetsfrågor.

Tjänsten
Som samordnare kommer du vara en del av ett team om fyra personer som tillsammans hanterar företagets övergripande styrning, processer, samordning och projekt. Det är en självständig roll där du ansvarar för Green Landscapings styrning och samordning av kommunikation och hållbarhet. Du fungerar som ett stöd för linjecheferna och arbetar nära VD och ledningsgrupp. I ditt arbete rapporterar till din närmsta verksamhetschef och ingår i stabsenhet Verksamhet, där även funktionerna Inköp, Lean och Fordon ingår. Det kommer ingå mycket resor till Green landscapings andra kontor som ligger i b.la Göteborg och Malmö. För denna roll blir du anställd som konsult via Placera Personal. Det är ett konsultuppdrag på minst 9 månader med stor möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

 • Kommunikationsplanering på både strategisk och operativ nivå
 • Framtagande, förvaltning och utrullning av styrande dokumentation och arbetssätt inom kommunikation och hållbarhet
 • Projektledning och –deltagande i projekt på ledningsnivå
 • Samordning av olika nätverk och funktioner
 • Administration och redigering samt produktion av text och bild i företagets digitala kanaler
 • Administration, produktion och publicering av pressmeddelanden
 • Produktion av interna nyhetsbrev och trycksaker

Kvalifikationer
För denna roll ser vi följande bakgrund som lämplig

 • Du har erfarenhet av en liknande roll alt har en relevant utbildning inom kommunikation
 • Du har erfarenhet av hållbarhets- eller kvalitet och miljöfrågor
 • Du är van vid att arbeta processbaserat
 • Meriterande om du tidigare arbetat i ett CMS-system, InDesign och Photoshop
 • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av branschen 

Personlighet
Vi söker dig som är serviceinriktad, orädd och driven. Du trivs i en miljö där det händer mycket samt gillar att ha många processer igång. I tjänsten utför du olika kommunikationsplaner som du presenterar för personer med ledande position och det är därför av stor vikt att du trivs med det och att du innehar en god kommunikativ förmåga. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och ödmjuk inför varierande arbetsuppgifter. 

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.


Arbetstid/Varaktighet
Heltid, 40h/v. Start: Enligt överenskommelse. 9 mån konsultuppdrag med möjlighet till förlängning alt överrekrytering

Lön/Förmåner
Enligt övereneskommelse

Ansök nu!

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 30 maj


Senaste jobben från Placera Personal AB

Alla jobb hos Placera Personal AB

Liknande jobb samordnare inom information & hållbarhet till Green Landscaping