Placera Personal AB

Projektledare digital printing

Företaget
Vårt kundföretag verkar inom visuell kommunikation och erbjuder kreativa och snygga lösningar till alla behov inom företagsbranding, butiksskyltning, inredning och event. Företaget har försäljnings- och produktionsenheter i flera europeiska, asiatiska och sydamerikanska länder. För den svenska verksamheten söker vi nu en ansvarig för uppbyggnad och utveckling av en digital produktionsenhet. En del av ansvaret blir därför att hitta en optimal lokal för enheten, vilken kan vara belägen i antingen norr- eller söderort. Detta är en rekrytering och du blir direktanställd av vårt kundföretag.

Tjänsten
Produktionsenheten finns ännu inte och är en utmärkt möjlighet för någon med goda tekniska färdigheter, erfarenhet av digitaltryck och med entreprenörsintresse att bygga upp denna enhet från start. I tjänstens ansvarsområde ingår bland annat att säkerställa högkvalitativa utskrifter, självständigt använda skrivare, skärare och relaterad utrustning, förbereda olika typer av filer för utskrift, kontakt med tryckerikollegor i koncernen, hantera färgprofilering, kontroll av produktionskostnader, underhåll av skrivare och skärare samt mindre reparationsarbeten.

Kvalifikationer
För denna roll söker vi dig som har följande bakgrund:

• Du har en utbildning inom grafisk design.
• Du har praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Meriterande om du tidigare arbetat som projektledare alt produktionsberedare
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Personlighet
Vi söker dig som är driven, noggrann och social med ett stort intresse för grafisk design. Du gillar att ta dig ann nya utmaningar, innehar en god samarbetsförmåga, har ett starkt entreprenörstänk och trivs i en varierande roll.

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan! 

Placera Personal som rekryteringspartner
Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktorer som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.


Arbetstid/Varaktighet
Heltid, 8-17 / Start omgående / Direktrekrytering

Lön/Förmåner
Enligt överenskommelse.

Ansök nu!

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Placera Personal AB

Alla jobb hos Placera Personal AB

Liknande jobb Projektledare digital printing