Placera Personal AB

Kundtjänstmedarbetare till fartfyllt företag

Vår kund är ett snabbt växande företag som är marknadsledande inom sitt område och erbjuder en uppskattad produkt till både privatpersoner och företagskunder.
Vill du arbeta i en fartfylld miljö där du har kul på jobbet varje dag? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!


Tjänsten
Vår kund tillhandahåller en mobiltjänst för bilister som vill förenkla sin tillvaro genom att skapa en bekvämare, säkrare och effektivare parkeringsvardag. Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor i en internationell miljö. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i företagets lokaler som ligger vid Värtahamnen med närhet till kollektivtrafiken. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du är anställd som konsult via Placera Personal med goda möjligheter till fortsatt anställning hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Besvara inkommande kundservicesamtal
  • Enklare teknisk support
  • Administration
  • Merförsäljning

Kvalifikationer
För att passa och lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du har:

  • Tidigare arbetat med kundservice
  • Motiveras av att arbeta målfokuserat

Personligt
Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

Intresse för tjänsten?
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988.  Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Sökord: kundservice, kundtjänst, merförsäljning


Arbetstid/Varaktighet
Heltid dagtid / 6 månader med möjlighet till anställning eller förlängning

Lön/Förmåner
Fast lön enligt överenskommelse

Ansök nu!

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Placera Personal AB

Alla jobb hos Placera Personal AB

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare till fartfyllt företag