Placera Personal AB

Kredithandläggare inom privatlån och sparande vikariat

Vill bli en del av ett företag som satsar på att bli bäst i branschen på att ge service till sina kunder? Är du intresserad av kreditmarknaden och vill arbeta i en kundfokuserad roll på ett företag i tillväxt? Då kan vi ha rätt tjänst för dig.

Vår kund är ett kreditmarknadsbolag i Kista med inriktning privatlån och sparande. Företaget är ett av finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsbolag och är en ansvarsfull kreditgivare som står för ett tryggt och lönsamt sparande för sina kunder.

Tjänsten
I tjänsten som kredithandläggare ingår du ett drivet team som alltid har kunden i fokus. Tjänsten är föräldravikariat på heltid med tillträde omgående och förväntas pågå minst ett år. Därefter finns goda möjligheter till förlängning eller anställning på kundföretaget. Du kommer initialt arbeta som konsult via Placera Personal för att sedan övergå till en anställning hos kundföretaget. Kontoret ligger i attraktiva, moderna och fräscha lokaler med närhet till både kollektivtrafik och shopping.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som kredithandläggare har du följande huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Kundservice
 • Kreditbedömning av låneansökningar
 • Kundkontakt via telefon för komplettering av ansökningar
 • Bygga långsiktiga kundrelationer
 • Merförsäljning
 • Administration
 • Utbetalningar

Kvalifikationer
För att passa i rollen som kredithandläggare ser vi att du har följande bakgrund:

 • Minst gymnasieutbildning
 • Ekonomiutbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi/finans är meriterande
 • Goda kunskaper i engelska och bredare språkkunskaper är meriterande
 • Erfarenhet av kreditgivning, försäkring och försäljning är meriterande
 • Utbildad försäkringsförmedlare är meriterande

Vi söker en säljinriktad person som drivs av att ge god service till sina kunder. Du är initiativrik och vågar erbjuda kunden mer än grundkonceptet. Du som söker har ett finansiellt kunnande och vill utvecklas i rollen som kredithandläggare. Tjänsten ställer krav på att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är social och har lätt att anpassa dig till olika kunder. Genom ett kunnigt och förtroendeingivande sätt bygger vi långsiktiga kundrelationer. Du har en vilja och driv att alltid nå uppsatta mål genom aktiv bearbetning av inkomna prospekt.

Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988.  Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Sökord: kredithandläggare, kundservice, kista


Arbetstid/Varaktighet
Heltid 38,5 timmar/veckan. Arbetstider varierar mellan 8-18 / Tjänsten är föräldravikariat på heltid med tillträde i april/maj och förväntas pågå minst ett år. Därefter finns goda möjligheter till förlängning eller anställning på kundföretaget.

Lön/Förmåner
Fast lön + bonus

Ansök nu!

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Placera Personal AB

Alla jobb hos Placera Personal AB

Liknande jobb Kredithandläggare inom privatlån och sparande vikariat