Placera Personal AB

Junior orderadministratör till Faber Flags

Vi söker nu ytterligare en operativ orderhanterare och administratör till Faber Flags!

Faber Flags är en av världens ledande producenter inom visuell kommunikation och ingår i en snabbt växande koncern. Tillsammans med våra kunder hittar vi kreativa och snygga lösningar till alla behov inom företagsbranding, butiksskyltning, inredning och event. Vi ses som en pålitlig och kunnig affärspartner med öga för helheten, oavsett bransch. I organisationen är vi proffs på administration, logistik och har en hög servicenivå. Vi söker dig med driv, ambition och vilja att vara en del av ett äventyr. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats med öppet kontorslandskap ett stenkast från Stockholm, på Lidingö. För oss är teamwork viktigt och vi försöker framförallt skapa en rolig och ambitiös arbetsplats med högt tempo. Vi som arbetar på Faber Flags vill utvecklas tillsammans. Även om vi växer värnar vi om vår personlighet och familjekänsla. Alla våra medarbetare skall trivas hos oss och vi arbetar mycket med arbetsmiljö och arrangerar aktiviteter utanför jobbet. Kort sagt; vi trivs på Faber Flags och det hoppas vi att du också kommer att göra.

Tjänsten
Dina arbetsuppgifter är att vara en del av vår orderavdelning som stöttar våra säljare och kunder. Under en vanlig arbetsdag kommer du att räkna på offerter, ta in priser från produktionen i Asien och Europa, lägga in order i systemet och mycket mer. Du har nära och kontinuerlig kontakt med operations manager som leder arbetet. Då vi är ett mindre team krävs det att du är flexibel och hjälper till där det behövs. Vi söker dig som är bra på struktur samt kan hantera många bollar i luften. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom support eller administration är en merit. Kunskaper i ordersystem såsom Visma Administration är ett stort plus. Initialt arbetar du som konsult via Placera Personal under ca sex månader, intentionen är att därefter gå över som direktanställd.

Arbetsuppgifter
I rollen som orderadministratör har du bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Själv planera och strukturera ditt dagliga arbete
 • Upprätthålla goda relationer med befintliga och nya kunder
 • Hantera offerter och order i Visma och våra egna ordersystem
 • Kontinuerlig kontakt med vår produktion i Europa och Asien
 • Planera logistiken kring leveranser
 • Stötta vårt sälj-team med information och diverse uppgifter
 • Ansvara för inköp till kontorsfrukost varje vecka
 • Inköp av kontorsmaterial, kaffe, lunch och dylikt
 • Boka upphämtning av gods vid behov

Kvalifikationer
För att passa i rollen som junior orderadministratör tror vi att du har följande bakgrund:

 • Gymnasieutbildning
 • Erfarenhet inom support och/eller administration
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
 • Kunskaper i ordersystem, såsom Visma Administration är meriterande
 • Goda kunskaper i Excel och Office paketet
 • Har en god kommunikativ förmåga

Som person är du noggrann, strukturerad, har god social kompetens samt är proaktiv. Vi tror att du är ambitiös, ger ett professionellt intryck och är mån om att leverera enligt uppsatta krav. Det är viktigt att du känner ansvar för inkomna ärenden och tar ansvar hela vägen till avslut.

Om du är intresserad av tjänsten till Faber Flags - tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Vi tar inte emot ansökningar via post. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Sökord: orderadministratör, orderadministration, administration, orderhantering, Visma, Faber Flags, Lidingö


Arbetstid/Varaktighet
Heltid, kontorstider kl 8-17 / Start omgående - ca sex månader framåt konsultuppdrag via Placera Personal - därefter möjlighet till direktanställning hos Faber Flags

Lön/Förmåner
Fast lön

Ansök nu!

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Placera Personal AB

Alla jobb hos Placera Personal AB

Liknande jobb Junior orderadministratör till Faber Flags