Placera Personal AB

HR-generalist med inriktning Compensation & Benefits

Vi söker för kunds räkning en HR-generalist med inriktning Compensation & Benefits. Du kommer att ingå i ett HR-team där du stöttar cheferna inom hela HR-området samt att du utöver det har ansvaret för Comp & Ben frågorna lokalt i Sverige. Du kommer även att samarbeta med övriga inom Comp & Ben EMEA. Denna roll har en självklar plats i organisationen och du kommer även att ingå i lokala ledningsgrupper. Vår kund är ett högteknologiskt bolag med amerikansk ledning och en internationell miljö. Det här är ett konsultuppdrag via Placera Personal fram till årsskiftet och för rätt person finns därefter möjlighet till anställning direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som HR - generalist med inriktning Compensation & Benefits kommer du att vara delaktig i många olika processer och arbeta med:

 • Förmåner och bonussystem för Sverige
 • Chefsstöd i samtliga HR-processer
 • HR statistik
 • Sammanställa och analysera data från HR systemet Workday inför t ex presentationer
 • Support till Finance i frågor som rör löner ur ett HR perspektiv (Lönerna är outsourcade)
 • Du kan även komma att bli involverad i mobility frågor främst mot USA.

 

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har en stor portion engagemang, som är lösningsorienterad och har ett siffersinne. För att trivas i den här rollen tror vi att du är utåtriktad, självständig och initiativtagande. Vidare ser vi att du har:

 • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en internationell miljö
 • Akademisk examen
 • Arbetat självständigt med comp&ben-frågor
 • Erfarenhet av organisationer med kollektivavtal
 • Meriterande med erfarenhet från högteknologiska branscher

Är du en person som gärna bidrar med din kunskap och idéer för att komma med förslag på lösningar? Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten så snart som möjligt. Vår kund önskar få den här tillsättningen klar så snart som möjligt men har möjlighet att förhålla sig till uppsägningstider och / eller semesterplaner.  

Bli en av oss

Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.


Arbetstid/Varaktighet
Heltid Start asap

Lön/Förmåner
Enligt överenskommelse

Ansök nu!

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 juni

Kategorier : HR & Organisation Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Placera Personal AB

Alla jobb hos Placera Personal AB

Liknande jobb HR-generalist med inriktning Compensation & Benefits