Placera Personal AB

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Vasakronan

Företaget
Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar fastigheter i städer som Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Totalt sett har de ca 183 fastigheter och antalet personen som arbetar i hela koncernen är ca 350 st. Vasakronan sitter i mycket moderna och nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm och här arbetar ca 100 personer. Hit söker de nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra för att stötta upp sitt ekonomiteam.

Tjänsten
I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett team på 4 personer som tillsammans arbetar med leverantörsreskontra. Hela ekonomiavdelningen består av 30 personer med olika inriktningar. I denna roll kommer att arbeta med stora flöden där tidigare erfarenhet av leverantörsreskontran kommer ha stor betydelse. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra i gruppen med allt som berör leverantörsreskontran. Tjänsten ska tillsättas omgående t.o.m. sista november, heltid. Du anställs som konsult via Placera Personal.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har följande bakgrund:

  • Du har tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra
  • Du har gått en gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande
  • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • Du har lätt för att sätta dig in i nya system, har du erfarenhet av Palette och Agresso ser vi det som meriterande

Personliga egenskaper
För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är självständig, driven och noggrann. Du är flexibel inför nya arbetsuppgifter, tydlig i din kommunikation samt innehar en god samarbetsförmåga. Vidare är du prestigelös, social och bidrar med en positiv stämning på arbetsplatsen.

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988.  Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

 


Arbetstid/Varaktighet
Detta är en tjänst på 40h i veckan där du blir anställd som konsult via Placera Personal. Start omgående t.o.m. 30/11, med chans till förlängning.

Lön/Förmåner
Lön enligt överenskommelse.

Ansök nu!

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Placera Personal AB

Alla jobb hos Placera Personal AB

Liknande jobb Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Vasakronan