Placera Personal AB

Communications Coordinator till Oriflame

Oriflame är ett internationellt skönhetsföretag som grundades redan 1967 av två bröder och deras vän. Idag har företaget över 3,6 miljoner oberoende Oriflamekonsulenter som marknadsför deras breda produktutbud av innovativa, svenska skönhetsprodukter inspirerade av naturen i 60 länder. Företaget omsätter över 1,5 miljarder euro om året och är sedan 2004 noterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange. 
Oriflame erbjuder människor världen över en världsledande affärsmöjlighet att nå sina drömmar genom vårt unika affärskoncept- tjäna pengar idag och uppfyll dina drömmar imorgon™. 
Respekt för medmänniskor och natur är en viktig del av företagets kultur. Oriflame stödjer ett flertal välgörenhetsorganisationer världen över och är bland annat medgrundare av World Childhood Foundation.

Tjänsten
Vi söker för direktrekrytering till Oriflames en Communication Coordinator - Sweden för att stärka upp marknadsteamet. Du kommer ingå i ett team tillsammans med 7 kollegor och arbeta nära den norska kollegan som har liknande arbetsuppgifter. En stor del av ditt arbete är att översätta olika texter och material från engelska till svenska. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. 

Arbetsuppgifter
I rollen som Communication coordinator har du bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Översättning och copy av all marknads- och produktrelaterad text
 • Copywritning, skapa content
 • Korrekturläsning av svenska texter
 • Skapa och ta fram material till Oriflames konsulenter
 • Översättning av katalogtexter, pressreleaser, kampanjmaterial m.m. 
 • Producera text och material för kampanjer i samarbete med andra avdelningar 

Kvalifikationer
För att passa i rollen ser vi följande bakgrund som lämplig:

 • Utbildning inom marknadsföring
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av översättning 
 • Kunskaper i Indesign och Photoshop är starkt meriterande
 • Erfarenhet av skönhetsbranschen är meriterande

Personlighet
För att passa i rollen krävs det att du är mycket kommunikativ och trivs med att samarbeta både i det egna teamet men även internationellt. Du är organiserad i ditt arbete, självgående och strukturerad. Vi söker en "doer" som gillar utmaningar och trivs med "ad hoc uppgifter". Du är driven, kreativ och tycker det är kul och spännande med kosmetik och hudvård.

Låter tjänsten intressant? Skicka gärna din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Placera Personal som rekryteringspartner
Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktorer som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.


Arbetstid/Varaktighet
Heltid /TIllsvidare

Lön/Förmåner
Enligt överenskommelse

Ansök nu!

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation Media & Journalistik


Senaste jobben från Placera Personal AB

Alla jobb hos Placera Personal AB

Liknande jobb Communications Coordinator till Oriflame