Peab

Platschef, bygg

Vi ser en spännande marknad framför oss med flera intressanta byggprojekt i sikte.

Vill du bli en i ett team med stark drivkraft och högt engagemang? Vi har det stora företagets muskler och möjligheter samtidigt som Peab präglas av korta beslutsvägar.

Hos oss erbjuds du en tjänst i en organisation med goda värderingar.

Som platschef har du en central roll i projektet med ansvar för projektens utförande. Det är därför viktigt att du har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget och ansvarar att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs. 

Du har flerårig erfarenhet av byggbranschen, god teknisk kunskap samt kunskaper i projektekonomi. Som person är du strukturerad, målinriktad och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat. Som ledare är du en förebild som skapar engagemang genom att låta dina medarbetare växa, ta del av information och bli delaktiga i utvecklingen av vår produktion.

Anställning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Peab

Alla jobb hos Peab

Liknande jobb Platschef, bygg